Overcooked 1 & 2

594 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
PlayStation 4 - Nya Spel
Artikelnr: 142528

Som ett lag måste du och dina medkockar förbereda, laga och servera en mängd goda beställningar innan de skällande kunderna stormar ut. Slipa knivarna och damma av dina kockkläder, det finns inte mycket rum för fel och insatserna är skyhöga i dessa galna kök!

Onion Kingdom är i fara och bara den bästa matlagningen kan rädda det! I Overcooked måste spelare resa genom en mängd grymma och konstiga kök på deras strävan att bli mästarkockar som kan erövra en gammal ätbar ondska som plågar landet.

Overcooked Special Edition innehåller alla de spännande (och irriterande) köken från huvudspelet, samt båda expansionerna, “The Lost Morsel” och “Festive Seasoning”.

Overcooked återvänder med en helt ny portion av kaotisk matlagning! Res tillbaka till Onion Kingdom och sätt ihop ditt kocklag i klassisk soff-co-op eller online-spel för upp till fyra spelare. Håll fast i dina förkläden… det är dags att rädda världen (igen!)

Ut ur askan, in i elden…

Du har räddat världen från Ever Peckish. Nu har ett nytt hot uppstått och det är dags att återvända till köket för att avvärja The Unbreads hunger!

Format: