PAW Patrol On a Roll + Case

974 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
Nintendo Switch - Nya Spel
Artikelnr: 140609

PAW Patrol: On a Roll (Case Bundle)

Inget jobb för stort, inga valpar för små! Paw Patrol är redo att rädda dagen i Äventyrsbukten under 16 spännande räddningsuppdrag, men de kan bara göra det med din hjälp! Hjälp Marshall, Chase, Skye, Rubble, Everest, Tracker och resten av gänget att använda sina unika förmågor för att rädda vänner och hålla samhället säkert. Ge dig in i åtta av Äventyrsbuktens fantastiska platser, inklusive Bonden Yumis bondgård, Jakeberget, en ökenravin, under vattnet och mycket mer! Gör dig redo för ett roligt pusselbaserat äventyr som är perfekt för barn i alla åldrar, med samtliga valpar i Paw Patrol!

Håll utkik!
Med Utkikstornet som din bas kommer du att ha hela Paw Patrol-gänget -inklusive Everest och Tracker på din sida. Spela som två olika valpar i varje uppdrag medan du hjälper dina vänner, så som Ryder, Jake, Bonden Yumi och fler.

Mycket att upptäcka
Utforska den vackra välden som utgör Äventyrsbukten medan du hjälper Paw Patrol med utmanande räddningsuppdrag, samlar gömt valpgodis och spelar mikrospel som hjälper dig att dra nytta av varje valps unika färdigheter allt medan du lär dig om lagarbete och att hjälpa samhället.

Vikt 100 g
Format: