Spyro Reignited Trilogy

830 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
Nintendo Switch - Nya Spel
Artikelnr: 138139

Den ursprungliga eld mästaren är tillbaka! Samma sjuka eld, samma pyrande attityd, nu i fantastisk HD. Spyro är hetare än någonsin i Spyro ™ Reignited Trilogy spelsamling. Återställ elden med de ursprungliga tre spelen, Spyro ™ Dragon, Spyro ™ 2: Ripto’s Rage! och Spyro ™: Year of the Dragon. Utforska de expansiva rikerna, möt de varma personligheterna igen och återupplev äventyret i full remastered ära. För när det finns ett rike som behöver räddas, finns det bara en drake att ringa.

  • Alla 3 original Spyro spel helt remastered i HD
  • Innehåller Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! och Spyro: Year of the Dragon
  • 100 + nivåer, remastered med fantastiska grafiska uppdateringar och förbättrade spelkontroller

Spyro Dragon
Gnasty Gnorc har återvänt från exil och har gjort onda magier på Dragon Realms, fånga drakarna i kristall och höj en armé av Gnorcs. Spyro, med sin vän Sparx Dragonfly, är den enda Dragon kvar som kan korsa de sex Homeworlds, frigör drakarna och rädda dagen. Guidea Spyro när han glider genom Dragon Realms, rosta färgstarka fiender med sin eldiga andedräkt och stöter på otaliga pussel och äventyr under vägen.

Spyro 2: Ripto s Rage!
Spyro har kommit till Avalarlands land för att besegra den onda trollkarlen Ripto som har krig mot Avalars hemvärld. Varje hemvärld hålls fångad av Ripto och hans armé, och det är upp till Spyro att besegra dem och föra fred till Avalars rike. I detta äventyr, Spyro powerflames, supershots och headbashes hans väg genom fiender och samtidigt fullborda unika utmaningar som vakta konstiga djur, prickskytte och besegra utsvultna dinosaurier.

Spyro: Year of the Dragon
Dragon Realms firar “Year of the Dragon” när en mystisk döljande figur dyker upp för att stjäla alla Dragon Eggs. Under den ondskefulla Sorceress bevakar en armé av Rhynocs nu de hjälplösa äggen i de glömda rikena. Med nya och gamla vänner är Spyro på väg att återhämta de förlorade äggen, besegra Rhynoc armén och stoppa den onda Trollkarlen. Höj upp värmen i det här äventyret genom att utforska de mystiska rikerna och fullborda upprörande utmaningar, som att göra sjuka tricks på en skateboard och gå in i en boxnings ring.

Format: