Battlefield 4 är ett genredefinierande actionspel som levererar ett oöverträffat teambaserat multiplayer-läge, dynamiska förstörbara miljöer och episk fordonskrigföring. Battlefield 4 Premium Edition är den ultimata krigssamlingen som inkluderar spelet Battlefield 4 plus ett Battlefield 4 Premium-medlemskap med 5 expansionspaket.
Äg mer med Battlefield 4 Premium Edition! Den här är den ultimata Battlefield 4-upplevelsen som levererar ett oöverträffat teambaserat multiplayer-läge, dynamiska förstörbara miljöer och episk fordonskrigföring. Battlefield 4 Premium Edition är den absoluta krigssamlingen som inkluderar spelet Battlefield 4 plus ett Battlefield 4 Premium-medlemskap med 5 digitala expansionspaket. Expansionerna levererar massor av multiplayer-innehåll som exempelvis 20 nya kartor, nya spellägen och en hel hög nya vapen och fordon. Samlingen lägger ytterligare variation till spelet och levererar allt från dramatisk amfibieaction i Naval Strike och hårda strider i China Rising till stadsbaserade infanteristrider i Dragon’s Teeth och Final Stands experimentella hitech-krigföring i ett vackert arktiskt landskap. Dessutom innehåller Premium Edition fyra av fansens favoritkartor från Battlefield 3 som återskapats i Second Assault.

INNEHÅLL
-Delta i den totala krigföringen med den prisbelönta multiplayer-delen och det intensiva singleplayer-lägets olika uppdrag.
-5 expansionspaket med nya multiplayerkartor och nytt innehåll:
Battlefield 4 Second Assault
Battlefield 4 China Rising
Battlefield 4 Naval Strike
Battlefield 4 Dragon’s Teeth
Battlefield 4 Final Stand
-Exklusiva anpassningsmöjligheter inklusive kamouflage, färger dog tags och mycket, mycket mer.
-12 Battlefield 4 Gold Battlepacks som bonus.

Format: