Witcher 2 Assassins Of Kings

852 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
PC - Nya Spel
Artikelnr: 58655

Ta dig an rollen som Geralt, den professionella monsterdödaren som blev indragen i kungariket Temerias politiska strider. Han hjälpte till att krossa det uppror som iscensatts av ordenssällskapet Flammande rosen och räddade kungen från att bli dödad av en lönnmördare med magiska krafter.

I Assassins of Kings befinner du dig i mitt i det politiska rävspelet och påbörjar ditt uppdrag att avslöja en grupp lönnmördare som bär ansvaret för morden på flera härskare i de norra kungadömena. Dina utforskningar för dig längs floden Pontar och in i det oroliga gränslandet mellan Temeria, Kaedwen och Aedrin där du dras in i en strid mellan den här världens mäktigaste krafter.

Det andra spelet i rollspelssagan om häxmästaren Geralt av Rivia har av en djup och genomarbetad handling som sätter en ny branschstandard för tankeväckande, icke-linjära spelberättelser. Förutom den rika berättelsen innehåller spelet också ett originellt och brutalt stridssystem som kombinerar taktiska överväganden med dynamisk action. En ny, modern spelmotor skapar både vackra miljöer och en sofistikerad spelmekanik som placerar spelaren i den mest livfulla och trovärdiga värld som setts till i ett rollspel. En fängslande historia, dynamiskt stridssystem, vacker grafik och allt annat som gjorde det första spelet i serien så bra blir här ännu mer avancerat och sofistikerat.
Ett fängslande, intensivt och känslofyllt äventyr i en icke-linjär berättelse. Tre oberoende handlingar med flera alternativa händelser som beror på spelarens val leder in på flera olika sidospår och slutligen till ett antal olika slut på spelet.

En sammansatt, realistisk och mogen handling som tar upp ämnen som sällan berörs i andra rollspel.

Nytt förbättrat system för återblickar.

Alla val har konsekvenser: Dina handlingar och val öppnar eller stänger möjligheterna till samspel med spelvärlden.

En säregen, djupgående, sammanhållen och växande spelvärld baserad på A. Sapkowskis sju böcker har återskapats i spelet för att erbjuda en perfekt handlingsdriven upplevelse.

Trovärdiga karaktärer med sina egna motiv och mål.

Varierade miljöer med fascinerande rikedom.

En värld full av liv där karaktärerna lever sina egna liv på sina egna villkor.

Större frihet att utforska världen på egen hand ökar spelets realism och ger fler taktiska valmöjligheter.

Ökad samverkan med spelvärlden. Geralts handlingar påverkar omvärldens reaktioner, både andra karaktärer och föremål.

En avancerad spelmekanik berikar och fördjupar rollspelsupplevelsen.

Format: