Asterix & Obelix XXL 2 Collectors Edition

1 198 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
Nintendo Switch - Nya Spel
Artikelnr: 107004

Mer än 10 år efter deras sista framträdande på spelkonsoler och PC, är Asterix och Obelix tillbaka och i bättre form än någonsin! Asterix & Obelix XXL 2 är en fantastisk blandning av action och äventyr för alla åldrar, med en vinnande kombination av komedi och slagsmål.

Men var har Miraculix försvunnit till? Den skäggiga druiden har försvunnit efter att ha förrått sitt eget folk för Julius Ceasar! Den galliska byn är i uppror! De måste ta reda på sanningen! Alltid redo för kamp, skickas Asterix och Obelix till Rom på ett uppdrag av deras hövding Majestix. Där hittar de en ny nöjespark – Las Vegum – byggd av den berömda romerska kejsaren. Varför? Vad gömmer Miraculix?

Spela som Asterix och Obelix: Utforska Las Vegum med de oskiljbara Asterix och Obelix, för att inte glömma deras trofasta följeslagare Idefix, som kommer att hjälpa dig möta de romerska legionärerna. Och han kommer inte att vara din enda allierade, eftersom den oöverträffade trolldrycken förblir ditt bästa vapen mot romarna! Växla mellan den sluga Asterix och den övermänskligt starka Obelix för att ta dig an horder av romare, lösa pussel och övervinna de många utmaningar som väntar!
Ett unikt och uppslukande äventyr: Upptäck den stora nöjesparken Las Vegum, som aldrig tidigare setts i franchisen! Våra två lyckliga äventyrare reser genom denna rikligt detaljerade och färgstarka värld, som fortfarande är trogen till den ikoniska serien skapad av Goscinny och Uderzo. Att spela Asterix och Obelix är en upplevelse som verkligen är värd en resa hela vägen tillbaka till år 50 f.Kr.!
Ett spel för alla åldrar: Oavsett om du är ett dedikerat fan av den galliska stammen eller nyligen upptäckt deras äventyr, är Asterix & Obelix XXL 2 ett tillgängligt spel som är oerhört roligt att spela. Du kan också njuta av de många referenser som kan upptäckas. Det är svårt att inte älska spelets djärva karaktärer och miljöer. Det finns speciella bonusar att hitta och en ny svårighetsgrad för de mer erfarna spelarna.
En uppdaterad version: Asterix & Obelix XXL 2 tar upplevelsen från det ursprungliga spelet till en oöverträffad nivå. Den förbättrade grafiken hyllar serietidningen och gameplayen har blivit omdesignat för att göra kampen mot romarna ännu roligare! Spelet har också ett nytt system för att förbättra dina attacker och möjligheten att ge dig själv speciella utmaningar!

Vikt 1000 g
Format: