Valhalla Hills Definitive Edition

149 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
PlayStation 4 - Nya Spel
Artikelnr: 89637

De tillbringade hela sitt liv till tjänst för gudarna i Asgard. De dog en hederlig död och har tjänat sin plats i Valhalla. Men när de knackade på de himmelska grindarna för att få deras slutliga belöning, svarade ingen. Odin har vänt ryggen till sitt folk. Och det är ditt fel.

I Valhalla Hills är du Leko – yngste sonen till Odin, förvisad till Midgard av din far för att inte uppfyllt hans förväntningar. Mer intresserad av att bygga byar än att plundra dem, hittar du nu dig långt hemifrån med ett missnöjd skara av nyligen avlidna muskelhuvuden. Det finns bara en sak för det – du måste styra dina nyfunna kamrater till himmelsk ära det enda sättet du vet hur.

Nu måste du leda din skara av utrotade vikingakrigare genom bergsområdet Valhalla Hills, där en magisk portal väntar på att ta dig till din rättmätiga plats i gudarnas rike. Men resan är farlig och vikingarna måste göra en sak först … överleva!

Nå fram till portalen högst upp på varje berg och ropa ditt stridsrop högt nog för att gudarna ska höra. Om de inte kommer att ge ditt folk den belöning som du alla förtjänar, då med din yxa, kommer du ta det från dem.

Vikt 1 g
Format: