Darksiders 2

1 243 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
Nintendo Wii U - Nya Spel
Artikelnr: 71238

Som Döden, en av apokalypsens fyra ryttare, ger du dig av på ett äventyr för att ändra utsikterna för jordens undergång. Under resans gång upptäcker Döden att det finns långt mycket värre saker än jordens undergång – ett uråldrigt hot som kan hota hela Skapelsen. Bli den fruktade kraften som alla fruktar, men som ingen kan fly från. Döden lever i Darksiders II.

• Spela som Döden – bli den mest fruktade av de legendariska fyra ryttarna, som kan förstöra hela världar och kämpa mot krafter bortom Himmel och Helvete.

• Episkt universum – olikt något spelaren tidigare sett, levererat i Joe Mads unika stil.

• Spelarval & anpassning – tusentals vapen och föremål, tre varierande specialiseringar, tillsammans med anpassningsbara Harbinger & Necromancer Skill Trees låter spelare skapa sin egen Död (karaktären alltså).

• Roligt att spela om – sidouppdrag, en enorm öppen värld, oändliga kombinationer med utrustningen, Skill Tree-anpassning och ett level-system gör det lättare att övertyga spelaren om att spela om Darksiders II igen och igen.

• Ta dig fram överallt – Döden är en vig och smidig karaktär som är kapabel till otroligt akrobatik som låter spelaren utforska världen som aldrig förr.

Kan vara produkt med icke-engelsk manual/omslag men med engelska i spelet.

Format: