Baroque

828 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
Nintendo Wii - Nya Spel
Artikelnr: 48498

Det första Baroque-spelet släpptes i Japan för tio år sedan. Sedan dess så har fler spel kommit ut och Baroque har även blivit manga. Det är en berättelse med mörk handling där döden inte innebär slutet, utan början på något nytt.

Världen har nästan helt gått under på grund av en katastrofal händelse
som har förvrängt verkligheten och dess naturlagar. De överlevande har
hamnat i olika grupper och de två vanligaste är Baroques och Meta-Beings. Baroques är människor som har blivit förändrade till följd av deras tankar och sinnesintryck, men de fungerar ändå någorlunda normalt. Meta-Beings är människor som har förlorat all sin mänsklighet och blivit förvandlade till monster som återspeglar deras innersta väsen.

Livet i den här vansinniga världen är allt annat än lätt…

Huvudpersonen i det här spelet har inget minne av vem han är, sitt tidigare liv eller hur han hamnade där han nu är. Dessutom saknar han talförmåga och folk omkring honom beskriver honom som bristfällig.

Detta är ett RPG (rollspel), vilket säkert glädjer många, då det inte exakt kryllar av sådana till Wii. Genom att besegra Meta-Beings så lämnar de kvar sina hjärtan och dessa spelar en stor roll i spelet. Deras hjärtan ger Vitality Points som fyller på energin och det behövs då energin nämligen sjunker hela tiden. Detta kan i slutändan leda till att karaktären dör, men i den här världen är det inte nödvändigtvis något dåligt! Du återföds och faktum är att det ibland krävs att du dör för att komma vidare till vissa platser i spelet.

* Stöd för bildformatet 16:9.

* Välj att spela med Wii Remote och Nunchuk eller Classic Controller.

Format: