Meet The Robinsons

366 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
Xbox 360 - Begagnade Spel
Artikelnr: 46977

Meet the Robinsons bygger på Walt Disneys animerade långfilm med samma namn. Det här är ett stort äventyr där du får vara med om både action och spännande tidsresor.

Du spelar huvudrollen som Wilbur Robinson och det blir din uppgift att få tag på Bowler Hat Guy och hans demoniska tidsrobotar. Det är bara du som kan sätta stopp för dem och rädda världen. Spelet fokuserar på handlingen från den spännande filmen men erbjuder samtidigt en hel del nya inslag och roliga äventyr. Wilbur har en mängd finurliga grunkor till sin hjälp i kampen mot fienderna och för att hindra Bowler Hat Guy från att ändra framtiden gäller det till och med att lösa en hel del kluriga pussel. Framtiden ligger i dina händer.

Innehåller:

• Upplev de spännande omgivningarna från filmen; besök bland annat Robinsons hus, Lewis vetenskapsmässa och Lizzies fantastiska värld.
• Res genom tiden för att förändra det förgångna och påverka framtiden, interagera med de roliga karaktärerna från filmen.
• Använd och uppgradera spelets finurliga grunkor på smarta och roliga sätt.
• Lös pussel för att klara av uppdrag, hitta gömda uppgraderingarna och upptäck en helt ny värld genom interaktiva omgivningar.
• Spela olika sorters minispel på Charge Ball och samla Virtual Reality-skivor för att ladda ner nya banor.

Format: