FIFA 14

225 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
PlayStation 4 - Begagnade Spel
Artikelnr: 79444

Upplev känslan av att göra fantastiska mål i FIFA 14. Med ytterligare innovationer till FIFA:s prisbelönta gameplay återger FIFA 14 de stora fotbollsmatcherna och inspirerar fansen till att bygga upp spelet via mittfältet och diktera matchtempot. Känn spänningen när chanser skapas och upplev glädjen av att se bollen gå in i mål. Den nya Pure Shot-funktionen och den nya bollfysiken kommer att omvandla skotten på ett sätt som får varje skottförsök att kännas verkligt och när spelarna får den perfekta träffen kommer de att känna ren glädje. FIFA 14 levererar engagerande online-funktioner som kopplar samman fansen med sportens själ – och med varandra – via EA SPORTS Football Club. FIFA 14 är fotbollens sociala nätverk där fansen kan skapa kontakt, tävla och dela med sig till miljontals andra fans världen över.

• Pure Shot – Skott-funktionen har förändrats. Spelarna kan nu justera steg och vinklar för att hitta den bästa positionen för att slå bollen i nätmaskorna. Välslagna bollar känns tillfredsställande och målen är belönande. Förutom att justera kvaliteten på skotten kan spelarna nu även skjuta när de är i obalans eller under stress.

• Realistisk bollfysik – Slå bollen med mer kraft och finess. Realistisk bollfysik bestämmer bollbanan viket ger spelarna möjlighet att slå bollar med kraft på distans, skjuta låga skott som stiger så väl som sjunkande och skruvande skott. Precis som i verklighetens fotboll.

• Skydda bollen – Dominera mittfältet och diktera matchtempot. Håll undan och blockera försvarare från att nå bollen och dribbla oavsett fart. Skydda bollen från motståndarna för att kontrollera spelet via mittfältet och bestäm matchens tempo. Dessutom kan du utmanövrera motståndarna med kroppen innan du tar emot bollen och vända bort försvararna för att skapa målchanser.

• Lagkamratsintelligens – Bättre beslutsfattande betyder bättre passningar, smartare markering och förbättrade tacklingar. Försvararna upptäcker möjligheter att ge stöd och vinna tillbaka bollen och anfallsspelarna har nu nya sätt att lura sina motståndare och bryta igenom försvaret genom att skapa utrymme.

• Sprintdribblings-vändningar – Utnyttja snabba och explosiva vändningar samt stopp för att vinna över försvarare i en-mot-en-situationer medan din spelare springer med bollen. Spelarna kan röra sig i alla riktningar och behålla sin naturliga fart samtidigt som de bibehåller bollkontrollen.

• Varierade dribblingstoucher – Den första touchen varierar från spelare till spelare när det gäller dribblingar i fart. Skickliga spelare har en utmärkande touch och bollkontroll medan mindre skickliga spelare kommer att ha färre bra toucher och mer osäkra dribblingar vilket skapar möjligheter för försvararna att vinna tillbaka bollen och rikta in sig på att bygga spelet via mittfältet.

• Andrachans-tacklingar – Tacklingszonen har nu utökats för att ge försvararna möjligheten att kombinera olika typer av tacklingar, återhämta sig från missade tacklingar snabbare, och på så sätt få en andra chans att utmana om bollinnehavet vid alla sorters tacklingsituationer.

• Skruvade höga djupledsbollar – Spelarna kan nu skruva bollar runt motståndarna för att leverera precisionspassningar till lagkamrater eller för att placera bollen på en fri yta.

• Skill Games – Ett tävlingsinriktat träningsläge som ger spelarna möjligheten att bemästra grunderna som är nödvändiga för att spela FIFA 14. Bli en bättre spelare snabbare oavsett skicklighetsnivå genom att tävla mot dig själv eller kompisar i olika minispel.

• Karriärläget – Sök talanger året runt med hjälp av nya Global Scouting Network som levandegör livet som professionell talangscout. Utveckla och förfina ditt eget scout-nätverk. Utvärdera fotbollsspelare för att avslöja attributen hos de spelare som ska förstärka din trupp under transferperioden. En ny hub gör det enkelt att navigera med live- scoutingrapportering och färre avbrott.

Format: