UEFA Champions League 06/07

Ange din e-mailadress så mailar vi dig när produkten blir tillgänglig för beställning.

PC - Begagnade Spel
Artikelnr: 46631

Känn historiens vingslag när du går ut på planen, känn publikstödet när din klubb tar sig an den största utmaningen för klubblag i fotboll. I den kokande arenan står tusentals fans med höga förväntningar och krav på dig. Spela sida vid sida med de bästa i Europa – och slå dem. Detta är det ultimata provet på skicklighet, ta chansen att skriva fotbollshistoria, skriv in dig själv i historieböckerna i det enda officiella UEFA Champions League™-spelet från Electronic Arts.

På planen har spelarna rörelsemönster och passningar förbättrats. Rörelserna är skarpare än någonsin, den kan nu slå skarpare passar som kommer att göra det tuffare för försvaret att ta tillbaka bollen.

Med flera olika spellägen är det upp till dig att testa ditt ledarskap på högsta nivå, har du vad som krävs för att platsa i UEFA Champions Leagues historieböcker?

Nyckelfunktioner:
The Treble
Som manager för din klubb så har du endast en säsong på dig att uppnå det ultimata målet – The Treble!

Den ultimata utmaningen
Återskapa och skriv om historien i några av UEFA Champion Leagues största ögonblick från olika skeden av turneringen hela vägen fram till finalen.

UEFA Champions League-turneringen
Återskapa eller ändra i den riktiga lottningen för UEFA Champions League, ta sedan ditt lag hela vägen till finalen och evig ära.

Håll koll på dina framgångar
Lås upp nya utmaningar för att klara av uppdragen i de olika spellägena. Historieboken håller kolla på de aktuella utmaningarna för ditt lag och hur mycket varje uppdrag är värt. Använd dina intjänade poäng i spelets butik för att köpa loss nya saker som tex officiells UEFA Champion League-bollar, arenor och underlag.

Quick Controls
Håll kvar ditt anfallsmomentum med den nya funktionen ”Quick Controls”. Snabba frisparkar, inkast, insparkar och hörnor kan slås med ett snabbt knapptryck.

Snabbare spel
Känn pressen som i en riktigt UEFA Champions League-match. Spelarna drar nu fördel av det förfinade attributsystemet för skott och snabbhet, allt för att ge bättre kontroll och realism.

Vinter
Upplev känslan av kall vinterfotboll. Se spelarna spela med handskar, röken från andningen i den bittra kylan samtidigt som vinterns första snö sakta faller från himlen.

UEFA Champions League Lounge
Spela med upp till sju kompisar i Lounge-läget. Ta dig till toppen av rankingen, följ din statistik och lås upp belöningar ju bättre du spelar.

Vikt 1 g
Format: