Nights Of Azure


Ange din e-mailadress så mailar vi dig när produkten blir tillgänglig för beställning.

PlayStation 4 - Nya Spel
Artikelnr: 87829

I Nights of Azure kontrollerar spelaren Arnice, en medlem av en riddarorder kallad “Curia”, som har till uppgift att skydda mänskligheten från de azurblodade demonerna som beläger sig under natten. Till skillnad från tidigare Gust titlar har huvudpersonen en mycket aktiv roll i realtidssystemet. Arnice tar på sig sin uppgift med en mängd imponerande vapen som sträcker sig från ett enkelt svärd till en lång räckvid pistol med speciella helande förmågor. Hon blir gradvis skicklig med fem typer av vapen, däribland en slaghammer som hanterar områdesskador, en dolk som orsakar blödande effekt, och ett långtsvärd som tömmer hennes fienders blod för att öka attackbonus!

Koei Tecmo släppte också information om uppställningen av färgglada karaktärer som omger Arnice medan hon strävar efter att slutföra sitt uppdrag! Tre av de viktigaste mänskliga NPC karaktärerna som ofta används som Arnice använder som bas: Simon, hotellchefen som har en konstig anslutning till Curia, professor Alucard, en skum läkare som alltid försöker provocera Arnice och Lloyd, en skräpletare och köpman som handlar på hotel cafè. Arnice besöker också regelbundet konstmuseet för att se Corinne, en äldre riddare av Curia som ofta erbjuder Arnice värdefulla råd.

Men Rywalks Rywal är också hem för nyfikna varelser, som Christophorus, en renblodig maskerad demon som bor i operahuset och kommer fram för att ge våra huvudpersoner råd vid till synes slumpmässiga ögonblick. Mistral är en annan renblodig demon som inte utgör något hot mot människor. Moderiktig och fascinerande bor hon på palatset och verkar ha gett sitt uppdrag att hitta “Nightlords själ” demonens överherre.

Konstigt och spännande, kommer detta osannolika band av kamrater alla att spela sin roll i att försegla Arnice öde när hon släpper bort tråden i hennes mörka öde.

Format: