Tekken 7

258 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
PlayStation 4 - Nya Spel
Artikelnr: 73505

Upptäck den episka showdownen i kriget mellan medlemmarna i Mishima-familjen. Det legendariska fighting-spelet återvänder med fantastiska story-drivna strider och intensiva dueller mot vänner och rivaler.med fantastiska historia-drivna filmstrider och intensiva dueller som kan avnjutas med vänner och rivaler.
UNREAL ENGINE 4 – Drivet av Unreal Engine 4, TEKKEN 7 är det snyggaste TEKKEN-spelet någonsin med nästan fotorealistisk grafik och fantastiska effekter.
ÖVER 30 SPELBARA KARAKTÄRER – En solid lista med över 30 karaktärer, inklusive helt nya kämpar med en av världens största move-set listor ger fullständig frihet för din kampstil.
STREET FIGHTER CROSS-OVER KARAKTÄR: AKUMA – Street Fighter’s Akuma övergår felfritt till 3D och går med striden i en episk franchise-mash-up komplett med alla sina shoto-stilrörelser och eldbollar.
HELT NYA BATTLE MECHANICS & MOVES – Klassiska 1vs1 strider återvänder tillsammans med nya moves och mekaniker som “Rage Arts”, “Power Crushes” och “Rage Drives” som gör spelet tillgängligt för spelare på alla nivåer. Att slå dina vänner i TEKKEN 7 kommer att beror på antingen fokuserad träning eller bara rent kul.
DET SISTA KAPITLET I MISHIMA BLOOD SAGAN – TEKKEN 7 är det sista kapitlet i den 20-åriga Mishima-fejden. Upptäck den monumentala upplösningen på det känslomässigt laddade familjekriget mellan medlemmarna i Mishima-klanen när de kämpar för att lösa gamla fejder och kämpar för kontrollen av ett globalt imperium, vilket sätter världens balans i fara …

Vikt 1 g
Format: