Jurassic World Evolution

1 170 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
PlayStation 4 - Nya Spel
Artikelnr: 29709

Jurassic World Evolution är en nöjesparkssimulator, men i stället för pariserhjul har du triceratops, och i stället för att oroa dig över att gästerna blir sjuka, måste du oroa dig över att gästerna blir uppätna av en t-rex.

Jurassic World Evolution sätter spelarna i kontroll över verksamheten på ön Isla Nublar från Jurassic Park. Målet är att bygga nya attraktioner, skapa nya dinosauriearter och hitta det bästa sättet att hålla dessa dinosaurier borta från betalande gäster. Varje val leder till en annan väg och spektakulära utmaningar kommer att uppstå när livet hittar en väg.

Placera dig själv i hjärtat av Jurassic-franchisen och bygg din egen Jurassic-värld.
Ta hand om verksamheten på Muertes-skärgårdens legendariska öar och för dinosaurier till liv. Bygg för vetenskaps-, underhållnings- eller säkerhetsintressen i en osäker värld där livet alltid hittar en väg.
Skapa dinosaurier som tänker, känner och reagerar på världen runt dem. Lek med livet för att ge dina dinosaurier unika beteenden, drag och utseenden, för att sedan dra nytta av dem för att finansiera din globala sökning efter försvunnet dinosaurie-DNA.
Styr helheten med djupa styrverktyg eller hands-on för att möta utmaningar på marken eller i luften. Utöka dina öar och välj din egen resa i en helt ny berättelse med ikoniska karaktärer från hela franchisen och decennier av Jurassic Lore till hands.

Format: