Tales Of Vesperia Definitive Edition

504 kr
Köp nu - Skickas inom 2-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
Nintendo Switch - Nya Spel
Artikelnr: 27328

En maktkamp börjar i en civilisation som är beroende av en uråldrig teknik, blastia, och imperiet som styr den. Ödet av två vänner som reser skilda vägar flätas samman i ett episkt äventyr som hotar allas tillvaro. Tales of Vesperia, ett av de mest älskade spelen i “Tales of”-serien firar 10 år och återvänder med omgjord HD-grafik, aldrig tidigare sedda karaktärer, utökad berättelse, och mycket mer!

En älskad berättelse återvänder – Berättelsen om en ung hjälte på jakt efter rättvisa som fångade Tales-fans återvänder till Xbox och kommer för första gången till PlayStation 4, Nintendo Switch och Steam!

Allt i en version! – Dyk in i den definitiva versionen av spelet med uppdaterad HD-grafik, helt nya musikspår, spännande minispel, bossar och en samling av osläppt klädsel-DLC!

Gruppen blir starkare! – Yuri sätter segel på sitt äventyr med Estelle, en ung, ädel kvinna, Karol, en pojke på jakt efter ett gille att kalla sitt eget, Rita, en excentrisk forskare, Raven, en avslappnad bågskytt, Judith, en mystisk dragon, och Repede, en piprökande hund… och nu går ytterligare två spelbara karaktärer med i striden!

Patty Fleur, en glad och tuff piratflicka på jakt efter skatt, äventyr… och hennes bortglömda minnen.

Flynn Scifo, Yuris bästa vän och en imperieriddare, följer nu med på resten av deras resa!

Kämpa med stil! – Sätt ihop ditt favoritlag och njut av spännande realtidskamper med helt nya Mystic Artes och förmågor!

Vikt 1 g
Format: