Resident Evil 5 Limited Edition

948 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
Xbox 360 - Nya Spel
Artikelnr: 53393

Den hårresande överlevnadsskräcksserien återkommer i HD och tar dig med på det absolut mest chockerande äventyret hittills. Ett äventyr som utspelar sig långt efter handlingen i det första Resident Evil. Du axlar rollen som den före detta S.T.A.R.S-agenten Chris Redfield som nu arbetar för Bioterrorism Security Assessment Alliance (B.S.A.A.). Det är för deras räkning som han undersöker en farofylld ökenkoloni i Afrika där ett nytt virus har brutit ut. Det här illvilliga viruset får sin värds kropp och själ att förvandlas till någonting som är allt annat än mänskligt… och helt och hållet livsfarligt.

Sheva Alomar som representerar den västafrikanska avdelningen av B.S.A.A följer med Redfield på hans uppdrag. Beväpnade med skjutvapen och närstridsvapen måste Redfield och Alomar tillsammans hitta orsaken bakom det här dödliga viruset innan hela befolkningen smittas och situationen blir omöjligt att kontrollera.

För första gången i huvudserien innehåller Resident Evil 5 ett samarbetsläge online. Så nu kan du och en kompis gå ihop och ta er an uppdrag, hjälpa varandra genom miljöer som det är omöjligt att ta sig igenom ensam och lösa problem som det inte går att lösa på egen hand. Men nu finns det också ännu fler fiender med förbättrad artificiell intelligens och vad de helst av allt vill är att se dig möta en smärtsam död, vilket gör Resident Evil ännu mer skräckinjagande.

Det går inte att undfly denna ondska.

Format: