Aeterna Noctis

Ange din e-mailadress så mailar vi dig när produkten blir tillgänglig för beställning.

Nintendo Switch - Nya Spel
Artikelnr: 281672

AeternaNoctis är ett 2D Metroidvania-videospel med aldrig tidigare skådad utvecklad mekanik. I rollen “King of Darkness” måste du återvinna din makt genom att utforska de stora länderna i Aeterna-världen genom 16 totalt olika och sammanlänkade områden, i den renaste Metroidvania-stilen. Bildruta till bildruta, dess handritade animation ger titeln en unik personlighet, vilket gör att varje nivå och olika karaktärer passar in i Aeterna.

Funktioner:

  • Svårighetsgrad: AeternaNoctis är ett avancerat och intuitivt spel från den första nivån, som ökar gradvis när spelaren blir mer erfaren med kontrollerna och låser upp nya färdigheter. Spelet håller dig alltid alert men får dig att känna dig stolt efter att varje utmaning är klar.
  • Flytande spelmekanik: Spelet har designats och polerat tills det har uppnått ett system som svarar på 100 % av åtgärderna oavsett hastighet och förhållanden under vilka de utförs, vilket ger spelaren en känsla av tillfredsställelse och total kontroll över karaktären i alla situation.
  • Hög rörlighet: Nivådesignen är intuitiv och gör det möjligt att utnyttja karaktärens rörelsekontroller, vilket öppnar flera sätt att övervinna varje utmaning och tillåter skickliga spelare att förbättra sina zonavslutningstider.
  • Beslutsfrihet: Aeterna Noctis har en icke-linjär karta uppdelad i 16 olika och sammanhängande områden i klassisk Metroidvania-stil. Även om huvudhistorien har en definierad väg, vill utvecklare att spelarna ska sätta sin egen takt och kunna resa denna enorma värld på flera olika sätt.
  • Traditionell 2D-konst: Vårt konstteam har designat ram för ram genom traditionell illustration, var och en av animationerna som du kan njuta av i ‘Aeterna Noctis’, vilket ger liv åt vackra och flytande rörelser med absolut passion och engagemang.
  • Aeterna Noctis-spelet är byggt kring en originell, djup och känslosam berättelse med episka ögonblick och oväntade vändningar som kommer att fängsla de mest erfarna spelarna.
Vikt 1 g
Format: