Metro Redux (Code In a Box)

Ange din e-mailadress så mailar vi dig när produkten blir tillgänglig för beställning.

Nintendo Switch - Nya Spel
Artikelnr: 281487

2013 ödelades världen av en apokalyptisk händelse, som förintade nästan hela mänskligheten och förvandlade jordens yta till en giftig ödemark. En handfull överlevande tog sin tillflykt till djupet av Moskvas underjordiska, och den mänskliga civilisationen gick in i en ny mörk tidsålder.

Året är 2033. En hel generation har fötts och vuxit upp under jorden, och deras belägrade tunnelbanestation-städer kämpar för överlevnad, med varandra, och de mutanta fasorna som väntar utanför.

Du är Artyom, född de sista dagarna före branden, men uppvuxen under jorden. Efter att aldrig ha vågat sig utanför stadens gränser, utlöser en ödesdiger händelse ett desperat uppdrag till hjärtat av tunnelbanesystemet, för att varna kvarlevorna av mänskligheten för ett fruktansvärt överhängande hot.

Men kommer de ens lyssna? Istället för att stå enade är tunnelbanans fraktioner låsta i en kamp om den ultimata makten, en domedagsanordning från D6:s militära valv. Ett inbördeskrig pågår som kan utplåna mänskligheten från jordens yta för alltid.

Inklusive de episka enspelarkampanjerna från både Metro 2033 och Metro: Last Light, tar Metro Redux dig med på en resa från de bortglömda katakomberna under tunnelbanan till de ödsliga ödemarkerna ovan, där dina handlingar kommer att avgöra mänsklighetens öde.

  • Fördjupa dig i Moskvas tunnelbana – bevittna en av de mest atmosfäriska världarna inom spel som väcks till liv med fantastisk nästa generations grafik vid 60FPS
  • Trotsa den ryska apokalypsens fasor – utrusta din gasmask och en arsenal av handgjorda vapen när du möter hotet från dödliga mutanter, mänskliga fiender och själva den skrämmande miljön.
  • Två kampanjer, och all DLC ingår – Metro Redux innehåller två kompletta kampanjer som kombineras för att skapa ett episkt äventyr. Med 10 timmars bonusinnehåll betyder det 30+ timmars solo FPS-spel bara på en genomspelning
  • Två unika spelstilar: “Spartan” och “Survival” – se kampanjen som en långsam brinnande Survival Horror, eller ta itu med den med stridsfärdigheterna hos en Spartan Ranger i dessa två unika lägen
Vikt 1 g
Format: