Need For Speed Most Wanted

397 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
Xbox - Begagnade Spel
Artikelnr: 35715

Need for Speed Most Wanted kombinerar spänningen och farten i rå streetracing med den intensiva pressen av att vara jagad av en taktiskt drillad poliskår.

Bli den snabbaste och mest ökända föraren på gatan. Kör ifrån dina konkurrenter och undvik polisen samtidigt som du drar nytta av den öppna världen i Need for Speed Most Wanted – streetracing blir inte bättre än så här. Känn spänningen av att trimma din bil till max, tävla mot andra och samtidigt undvika polisen genom att vara smart.

Need for Speed Most Wanted levererar en unik och blixtrande snabb racingupplevelse som låter dig bygga upp ditt rykte som förare och inte minst en närvaro i brottsregistret. Ju längre upp du kommer på polisens svarta lista desto fler polisbilar dyker upp i backspegeln. Du kommer att ställas mot de bästa förarna i olika klasser och hela tiden måste du tänka på att undvika polisen.

Need for Speed™ Most Wanted utspelas i en dynamisk öppen värld där det nya spelinnehållet tillsammans med massor av tuning-, super-, muskel- och sportbilar gör spelet till ett måste för alla racingsugna.

Format: