Playboy The Mansion

611 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
Xbox - Begagnade Spel
Artikelnr: 33955

Playboy: The Mansion™ blandar genrerna social simulator med traditionellt rollspel. Som Hugh Hefner ska du bygga upp Playboy till ett dynamiskt, kulturellt och starkt varumärke. Häng med vackra kvinnor stimulerande kändisar, samtidigt som du jagar den ultimata Playboy livsstilen.

Spela Hugh Hefner
Bygg upp Playboy Imperiet
Lev drömmen

Key Features:

Konstruera Playboy mansion – En Playboy´s livsstil börjar i hemmet. Ska ditt hem vara ett klassiskt hem, som är byggt för underhållningens skull eller ska det vara ett hightech paradis? När ditt kändisskap stiger kan du anlägga tennisbanor, pooler och även den beryktade grottan.

Lev ut Playboy livsstilen – Vad är fördelen med ett fett hem om du inte har möjligheten att dela det med andra? Spendera eftermiddagen i pollen med ett gäng vackra kvinnor – till kvällen anordnar du ett pyjamasparty med popstjärnor, idtrottsstjärnor och filmstjärnor. Vill du se en film på din privata biograf eller se dina playmates på trampolinen?

Bygg upp ditt imperium – Guld och gröna skogar kommer inte av sig själv. Du måste ta hand om dina anställda, fixa intervjuer med kändisar göra så att tidningen passar in på den skiftande marknaden. Om läsarna helt plötsligt har börjat att intressera sig för sport? Då kanske det är dags att anordna en tennis turnering. Men kom ihåg att mönniskor läser inte Playboy tidningen bara för artiklarnas skull. Varje månad blir du tvungen att bjuda in nya damer till ditt hem, vägleda dem i deras modellträning och fixa foto-sessioner.

Hundratals kändisar som inkluderar, skådespelare, idrottsstjärnor, författare, modeller, konstnärer, musiker osv finns med i spelet.

Empire mode – Välj själv ditt eget mål(kändisskap, gäster, tal osv) och arbeta efter ett på förhand fastställt tidsrum för att uppfylla dem.

Campaign mode – Ett dussin uppdrag från start tilll nutid fiinns med som har gjort Playboy Mansion så världsberömt.

Playboy filosofin – Du blir belönad genom att leva ett gott liv, för att ha en sexuell utstrålning och för att vara talare för tolerans och individuell frihet.se dine playmates på trampolinen?

Format: