Without Warning

436 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
Xbox - Nya Spel
Artikelnr: 31962

Terrorister har tagit över Peterson-Daniels-kärnkraftverket, tagit gisslan och planterat ut sprängmedel. Om kärnkraftverket exploderar kan miljoner människor dö. Utanför gör sig tre specialutbildade soldater redo att infiltrera. De kommer att behöva sin sepcialistexpertis och all hjälp de kan få för att besegra terroristerna. På insidan är tre vanliga människor, en sekreterare, en kameraman och en vakt fångade i infernot. Följ alla sex under de tolv tuffaste timmarna i deras liv, minut för minut. Klockan tickar!

Spelet har ett unikt gameplay där spelaren har möjlighet att följa de sex centrala karaktärerna när de upplever samma situation, från sina respektive infallsvinklar. Spelaren kontrollerar varje karaktär individuellt med ett fokus som växlar automatiskt till nya karaktärer vid nyckeltillfällen, som föregås av cut scenes.

Genom att växla karaktär så vävs deras individuella historier ihop och skapar en sammanhängande bild över händelserna under krisen. Spelaren kommer också att i efterhand se händelserna genom en annan karaktär, och är därför inte bara en deltagare under en händelse men även en åskådare. Vidare påverkar handlingar utförda av en karaktär fortsättningen för de andra, och spelarna måste framgångsrikt utnyttja varandras styrkor för att kunna avancera.

Nyckelfakta
Explosiv Militär action
I spelet finner du Intensiva eldstrider, realistiska vapen och militär taktik, gameplay som belönar risktagande och en uppsjö av varierade minispel, vilka inkluderar att desarmera en bomb och att rädda gisslan

Olika perspektiv
Upplev händelserna från sex olika karaktärers perspektiv, med handlingar och historier som vävs ihop

Spela som Delta Force-soldat
Spela som tre olika Delta Force-soldater: Kyle Rivers – truppens ledare med en gedigen militärbakgrund; Jack Hooper – den yngsta medlemmen i gruppen för vem detta är det första uppdraget; Ed Reagan – gruppens expert på att desarmera bomber.

Spela som civilist
Ta också kontrollen över tre civila, alla med sina egna agendor och sin syn på händelserna: Dave Wilson – en säkerhetsvakt som terroristerna förbisåg, hans starka övertygelse driver honom att rädda sina medarbetare; Ben Harrison – en kameraman i ett nyhetsteam som blev tillfångatagen när hans helikopter störtade, hans strävan är att täcka de största nyhetshändelserna; Tanya Shaw – en skräckslagen sekreterare vars enda mål är att undkomma oskadd.

Besök ett kärnkraftverk
Handlingarna tar plats i ett nutida kärnkraftverk – åtskilliga interiörer och exteriörer finns naturtroget återgivna i spelet.

Format: