Red Faction 2

1 121 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
Xbox - Nya Spel
Artikelnr: 26602

Berättelsen börjar fem år efter att originalspelet slutar. Handlingen har flyttats från Mars till jorden, där det hårt ansatta samväldet ännu styrs av den ondskefulle despoten kansler Sopot. Du och din grupp av skickliga, genetiskt förändrade soldater måste störta diktatorn med hjälp av vapenarsenalen ni har till ert förfogande och sparka stjärt på gammalt hederligt vis.

Du spelar sprängämnesexperten Alias och behöver använda varje vapen i ditt artilleri för att få Sopot på fall och återställa lag och ordning. Men lugn, bara lugn: dina kommandosoldatpolare har unika egenskaper som gör uppdraget enklare. Det är nu det roliga börjar. Gruppmedlemmarna Molov, Repta, Shrike, Tangier och Quill hjälper till att slåss på det godas sida på sina egna speciella vis. De kan smyga, använda det grova artilleriet, är pricksäkra och vet att använda fordon som vapen. Gruppen följer dig under uppdragets olika faser och hjälper dig om det behövs.

Förutom välutrustade skvadronmedlemmar av tuffaste slag har du fjorton imponerande vapen att tillgå, däribland det gamla hemtama raketgeväret, handeldvapen, brandgranater och fenomenala nanomaskingevär. Raketgeväret är dessutom utrustat med en infraröd sökare, som avslöjar fiender som gömmer sig bakom väggar och hinder. Så fort du har hittat ett mål behöver du bara göra kaffeved av hela området, så oskadliggör du dina stackars fiender på köpet.

Format: