NBA 2K20

Ange din e-mailadress så mailar vi dig när produkten blir tillgänglig för beställning.

Xbox One - Begagnade Spel
Artikelnr: 143417

BÄST I KLASSEN I SPELUPPLEVELSE
Ta dina färdigheter till nästa nivå med den mest realistiska spelarkontrollen någonsin, med en uppgraderad rörelsemotor med signaturstilar, avancerade skjutkontroller, ett nytt system för att mäta dribbelstorlek, förfinade kollisioner utanför bollen och ett nytt försvarsspel som läser och reagerar.

MyCAREER
Den framväxande visionären Sheldon Candis regisserar den mest visuellt imponerande MyCAREER-filmerfarenheten hittills. En stjärnspäckad skådespelare med Idris Elba, Rosario Dawson och NBA-stjärnor från förr och nu ger resan liv på ett helt nytt och uppslukande sätt.

WNBA
För första gången finns alla 12 WNBA-lag och över 140 spelare med i spelet och är redo att köras i Play Now- och Season-lägena. Komplett med spelanimationer, spelstilar och visuella element som är byggda exklusivt för damspelet.

DYNAMISKT SOUNDTRACK
I samarbete med Steve Stout och United Masters innehåller årets soundtrack ett varierat utbud av topplåtar från både välkända och kommande artister från hela världen. Som en plattform för kreativitet och upptäckter kommer soundtracket för första gången någonsin att dynamiskt uppdateras med ny musik efter lanseringen, från kända och kommande generationer av toppartister.

LEGENDARISKA TEAM
Spela med över 10 nya legendariska lag från det förflutna, inklusive 2009-10 Portland Trail Blazers, 2015-16 Cleveland Cavaliers, 2013-14 San Antonio Spurs, 2002-03 Phoenix Suns och All-Decade-lag från varje era i NBA:s historia. Över 100 totalt legendariska lag att välja mellan.

PRESENTATION PÅ NÄSTA NIVÅ
Dynamisk spelpresentation i broadcast-kvalitet med den djupaste talanglistan i sportvideospelshistorien, ledd av Kevin Harlan, Ernie Johnson och många fler. Det är en ljudupplevelse som inte liknar någon annan, med över 60 000 nya dialograder, helt nya studioshower och matchintroer, MyPLAYER-intervjuer, rekord och milstolpar samt över 2 000 arenaspecifika publikreaktioner och ljud.

MyGM/MyLEAGUE
Tror du att du kan bygga nästa dynasti. Ta full kontroll över en franchise och utveckla en mästare från grunden. Med nya färdighetsträd, ett förnyat relationssystem, simulatoranpassning, reviderad scouting och mycket mer.

NBA 2K har utvecklats till mycket mer än bara en basketbollssimulering. 2K fortsätter att omdefiniera vad som är möjligt inom sportspel med NBA 2K20, med bästa grafik och spelupplevelse i klassen, banbrytande spellägen och oöverträffad spelarkontroll och -anpassning. Dessutom är NBA 2K20 med sin uppslukande öppna värld en plattform för spelare och bollspelare att komma samman och skapa nästa steg i basketkulturen.

Vikt 1 g
Format: