Viimeinen mahdollisuus

15
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 1 kertaa viimeisten päivien aikana

WellAware Collagen Beauty+ 90 caps

€17.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-83555

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Kollageeni

  • Tuotekuvaus
  • WellAware Collagen Beauty + on ravintolisä, joka sisältää naudan kollageenia ja johon on lisätty sinkkiä ja seleeniä. Tuote on kehitetty erityisesti iholle, hiuksille ja kynsille.
    WellAware Collagen Beauty + sisältää bambu-uutetta, joka sisältää runsaasti piitä, kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, jota löytyy luonnollisesti ihosta, ja pantoteenihappoa, jota löytyy kehon kaikista soluista. Kollageenilla on tärkeä rooli kehon nivelten ja ruston muodostumisessa. Kollageenilla on myös positiivinen vaikutus hiuksiin, ihoon ja kynsiin. Sinkki ja seleeni auttavat pitämään hiukset ja kynnet normaaleina. Sinkki on tärkeä myös normaalin ihon ylläpitämiselle.

    • Voitelee nivelet
    • Hyvä hiuksille
    • Hyvä iholle
    • Peräisin naudasta

    Mitä on kollageeni?

    Kollageeni on kuituproteiini, joka tarjoaa vakautta, rakennetta ja joustavuutta kehon tukikudoksille. Elimistön kollageenin ylläpitäminen voi siten auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta. Se, että collagen beauty -kollageeni on hydrolysoitua, tarkoittaa, että se hajoaa pieniksi kollageenipeptideiksi, mikä helpottaa sen imeytymistä kehoon ja keho pystyy paremmin hyödyntämään sen.


    Annostussuositus :
    3 kapselia päivässä.
    Koko:
    90 kapselia
    Käyttötarkoitus:
    Voi hyvin
    Muoto:
    Kapseli
  • Ainesosat
  • Ainesosat:Hydrolysoitu kollageeni (nauta), bambu-uute (Bambusa vulgaris), hyaluronihappo, askorbiinihappo, sinkkiglukonaatti, kalsiumpantotenaatti. Muut ainesosat: kasviskapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa (E464)).
  • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5