Viimeinen mahdollisuus

2
Varastontyhjennys
20
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Sportlab Red AMP Stack 7:th Generation 50 caps

€19.80 / €15.80
€11

Aiempi alin hinta

€11
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-221222

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Piristävät rasvanpolttajat

  • Tuotekuvaus
  • 7. sukupolven Red AMP Stack tarjoaa yhtä hyvän stimulaation, keskittymisen ja kestävyyden kuin aiemmat versiot.
    Uutuus Red AMP Stack 7. sukupolvi vahvistaa hermojen ja lihasten välisiä signaaleja sekä tarjoaa entistä tehokkaamman väsymyksen eston.

    • Tehokas rasvanpolttaja
    • Lisääntynyt valppaus
    • Lisääntynyt energia
    • Lisääntynyt palaminen

    Aktiiviset ja toimivat ainesosat!

    Coleus Forsoli nostaa cAMP-tasoja (syklinen adenosinimonofosfaatti), ja yhdistettynä kofeiiniin Forskolinin käyttö on hyvin samankaltaista kuin adrenaliiniryöppy. Tämä vaikuttaa myös Forskolinin rasvanpolttaviin ominaisuuksiin.

    Koliini on olennainen aine, joka auttaa asetyylikoliinin valmistuksessa. Aine on tärkeä hermojen ja lihasten välisen viestinnän parantamisessa. Koliini on myös tärkeä rasvanpolton ja A-, D-, E- ja K-vitamiinien imeytymisen kannalta.

    Vihreä tee -uute sisältää korkeita polyfenolipitoisuuksia (antioksidantti), teaniinia ja epigallokatekiinigallaattia (EGCG). Teaniini vuorovaikuttaa ja tehostaa kofeiinin vaikutusta. EGCG on mielenkiintoinen aine, joka muun muassa vähentää vapaiden radikaalien muodostumista.

    Niasiini vaikuttaa HDL-arvoihimme eli hyvään kolesteroliin, joka muun muassa auttaa estämään "pahan kolesterolin" (LDL) kertymistä verisuoniin. Niasiinilla on myös vaikutusta ravintoaineiden palamiseen.

    Kofeiini on maailman eniten käytetty piriste ja sitä on käytetty vähintään 1500 vuotta. Kofeiini vastustaa väsymyksen tunnetta ja antaa lisääntynyttä keskittymiskykyä ja fokusta.

    Ruusujuuri on adaptogeeni, joka auttaa lisäämään kestävyyttä väsymystä, stressiä ja fyysistä sekä henkistä uupumusta vastaan.

    Annostusohje:
    1-2 kapselia päivittäin.
    Koko:
    50 caps
    Käyttötarkoitus:
    Energia, Painonpudotus
    Muoto:
    Kapseli
    Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
  • Ainesosat
  • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5