Viimeinen mahdollisuus

6
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 13 kertaa viimeisten päivien aikana

Snickers Hi Protein Bar 55 g

12 kpl
€28.50 -11%
€2.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(5)
Tuotenro: PB-6523

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Proteiinipatukat

  • Tuotekuvaus
  • Snickers-proteiinipatukka on aivan kuin alkuperäinen Snickers, mutta jossa on kiinteää 20 g proteiinia. Oletko myös täysin pakkomielteinen hyvään snickersiin, mutta haluat silti pysyä kunnossa? Sitten tämä proteiinipatukka on pelastajasi!
    Snickers Hi Proteinbar on kuin Snickersin alkuperäinen, mutta siinä on täysi 20 g proteiinia. Oletko myös täysin pakkomielteinen hyvään snickersiin, mutta haluat silti pysyä kunnossa? Sitten tämä proteiinipatukka on pelastajasi!

    • Vain 213 kcal/proteiinipatukka.
    • Kokonaiset 20 g proteiinia.
    • Maistuu kuin Snickersin alkuperäinen.
    • Sama valmistaja kuin alkuperäinen, Mars Incorporated.


    Nyt Mars Incorporated on aloittanut uuden ravintovalikoiman. Ensin näemme kaksi tunnettua patukkaa, jotka ovat saaneet terveellisemmän ja proteiinipitoisemman päivityksen. Kyse on tietysti Mars- ja Snickers-patukoista!

    Koko:
    55 g.

    Ei sisällä:
    Aspartaami, Gelatiini
    Koko:
    55 g
    Käyttötarkoitus:
    Kasvata lihaksia
    Maku:
    Suklaa
    Tämä on proteiinipatukka, joka täydentää päivittäistä proteiininsaantia. Ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
  • Ainesosat
  • Ravintosisältö 100g 55 g
    Energia 388kcal 213kcal
    Rasva 13 g 7,4 g
    josta tyydyttynyttä rasvaa 5,1 g 2,8 g
    Hiilihydraatit 36 g 20 g
    josta sokereita 17 g 9,5 g
    Proteiini 36 g 20 g
    Suola 0,22 g 0,4 g

    Ainesosat: Proteiiniseos (19%), MAITO- proteiiniisolaatti, MAITOproteiini, rasvaton MAITOjauhe, heraproteiinikonsentraatti (MAITO), MUNAn- valkuainen, emulgointiaine ( SOIJAlesitiini), toffee (14%) makeutettu kondensoitu MAITO, glukoosisiirappi, inverttisokerisiirappi, maapähkinät (10%), maapähkinävoita, palmuöljy, voi (MAITO), sokeri, emulgointiaineet (E471), stabilointiaineita (pektiini), suola, luonnolliset maut, MAITOsuklaa (15%), kaakaovoita, rasvatonta MAITOjauhetta, kaakaomassa, LAKTOOSI ja proteiini herasta, palmurasva, herajauhe, MAITOrasva, luonnollinen vaniljauute, hydrolysoitu kollageeni (12%), glyseroli, maltitoli, vähärasvainen kaakaojauhe, humala mallasuute, suola, väriaine (karamelli), antioksidantit (luonnossa esiintyvät tokoferolit.

    Allergiatiedot: Tuote sisältää MAITOA ja SOIJAA. Saattaa sisältää myös jäämiä pekaanipähkinöistä, HASSELpähkinöistä, manteleista, gluteenista ja munista.
  • FAQ

Arvostelut (5)

5 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Laura 2022-04-03
Vahvistettu ostos
Ihan hyvä patukka, mutta ei maistu paljon snickersiltä
Christian 2020-12-19
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Kuten jotkut muut ovat kirjoittaneet, se ei muistuta kovin paljon "tavallisia" Snickereitä, mutta on silti hyvä proteiinipatukka. Mielestäni se oli kuitenkin hieman rakeinen, joten pidän parempana Marsista.
Kathleen Shaine Carbonell 2020-11-23
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Sain pettynyt, kun söin sen, koska se ei maistu kuin perinteiset snickers. Joten en suosittele tätä makuun. Mutta jos kaipaat makeisia, mutta olet huolissasi ruokavaliostasi, sanon, että tämä tuote on hyvä ja parempi kuin muut epäterveelliset välipalat.
DK 2017-03-31
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Jos luulet, että tämä maistuu snickereiltä,
Näytä lisää
5 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5