Viimeinen mahdollisuus

2
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Puhdistamo Optimal Pre-Workout 350 g

€21.95
Yksittäisten tuotteiden summa:
Maku
Mango Vadelma Varastossa Parasta ennen:
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)
Tuotenro: FI-0180

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Pre Workout / PWO

  • Tuotekuvaus
  • "Optimaalinen sekoitus aminohappoja 100 % luonnolliset raaka-aineet Pre-Workoutin eli ennen treeniä nautittavan juoman tarkoitus on antaa keholle energiaa ennen treeniä ja auttaa parempiin suorituksiin. Puhdistamon Optimal Pre-Workout Mango & Vadelma on 100 % luonnollinen treenilaturi, joka on valmistettu ilman mitään kompromisseja. Se on täydellinen valinta hetkiin, joihin kofeiini ei sovi – esimerkiksi ilta-aikaan. Optimal Pre-Workout antaa sinulle hyvän treenin, mutta ei häiritse yöuniasi sen jälkeen.

    Optimal Pre-Workout sisältää optimaalisessa suhteessa keholle tarpeellisia aminohappoja. Herkullinen mangon ja vadelman maku saadaan luontaisista aromeista. Jauhesekoituksen sisältämä magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää elektrolyyttitasapainoa ja hermoston normaalia toimintaa.

    Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja tai väriaineita. Heitä hyvästit keinotekoisille makeuttajille ja aromeille! Vegaaninen, maidoton, gluteeniton ja soijaton.

    Tuotteen sisältämä beta-alaniini voi aiheuttaa huulilla ja kehossa kihelmöinnin tunnetta. Tämä on normaali reaktio, jota ei tule säikähtää. 

    Täyttä fokusta ja boostia treeneihin! Pre-Workoutin eli ennen treeniä nautittavan juoman tarkoitus on antaa keholle energiaa ennen treeniä ja auttaa parempiin suorituksiin. Puhdistamon Optimal Pre-Workout Greippi + Kofeiini on 100 % luonnollinen treenilaturi, joka on valmistettu ilman mitään kompromisseja. Heitä hyvästit keinotekoisille aromeille ja makeuttajille! Optimal Pre-Workout muuttaa käsityksesi treenilatureista.

    Optimal Pre-Workout Greippi + Kofeiini sisältää optimaalisessa suhteessa aminohappoja sekä luonnollista, vihreistä kahvipavuista uutettua kofeiinia. Kofeiini auttaa lisäämään valppautta, keskittymiskykyä ja kestävyyttä urheilun aikana. Jauhesekoituksen sisältämä magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta sekä edistää elektrolyyttitasapainoa ja hermoston normaalia toimintaa. Herkullisen raikas greipin maku saadaan luontaisista aromeista.

    Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja tai väriaineita! Optimal Pre-Workout ei sisällä mitään ylimääräistä, ainoastaan puhtaita ja kehollesi tarpeellisia rakennusaineita suorituskyvyn ja tehon lisäämiseen. Vegaaninen, maidoton, gluteeniton ja soijaton.

    Tuotteen sisältämä beta-alaniini voi aiheuttaa huulilla ja kehossa kihelmöinnin tunnetta. Tämä on normaali reaktio, jota ei tule säikähtää."
    Ei sisällä:
    Aspartaami, Gluteeni, Kananmuna, Laktoosi, Lisätty sokeri, Maito, Pähkinät, Palmuöljy, Soija
    Koko:
    350 g
    Käyttötarkoitus:
    Energia, Kasvata lihaksia
    Maku:
    Mango, Vadelma
    Muoto:
    Pulveri
    Ruokavalio:
    Vegan
    Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
  • Ainesosat
  • L-sitrulliini, L-arginiini, beta-alaniini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, omenahappo, luontaiset aromit, makeutusaineet (stevioglykosidit), OptiMSM (metyylisulfonyylimetaani), Guérande-merisuola, kaliumbitartraatti, magnesiummalaatti, kalsiumaskorbaatti, natriumbikarbonaatti, kaliumbikarbonaatti.
  • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
2022-02-22
Vahvistettu ostos
Oikein hyvä pwo. Sekoittuu todella hyvin sheikkerissä eikä jätä minkäänlaisia paakkuja. Itsellä on makuna mango vadelma. Vähän on teollinen maku, jos laittaa liikaa jauhetta. Isot plussat kuitenkin siitä, että on kofeiiniton eikä sisällä mitään ylimääräistä! Plussaa myös gluteenittomuudesta, sillä kärsin todella rajuoireisesta ihokeliakiasta, joten on tärkeää, että saan tarvittavat ravintoaineet ilman, että tarvitsee pelätä oireilua!😊
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5