Viimeinen mahdollisuus

2
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Puhdistamo Kollageeni Natural 300 g

300 g
€18.95
€18.95
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Kollageeni

  • Tuotekuvaus
  • Kollageenijauhe urheiluun ja proteiinin tarpeeseen.
    "Kollageenijauhe urheiluun ja proteiinin tarpeeseen Kahviin, smoothieen tai vaikka sellaisenaan veteen sekoitettuna Sopii ketogeeniseen ruokavalioon Kollageeni Natural on maustamaton, monikäyttöinen tuote kollageenin ja proteiinin tarpeeseen. Tuotteen sisältämä proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä sekä luuston pysymistä normaalina. Siksi se onkin erinomainen lisä treenin ja tasapainoisen ruokavalion tueksi. Neutraalin maun ansiosta voit lisätä kollageenijauhetta esimerkiksi kahvin tai muun haluamasi nesteen joukkoon.

    Kollageenina on käytetty Bodybalance® -kollageenipeptidiä, joka on erittäin tutkittu naudankollageeni. Lisäksi tuote sisältää hydrolysoitua guarpapukuitua Sunfiberia®, joka on maailman tutkituin liukoinen kuitu. Liukoinen kuitu geeliytyy ruoansulatuksessa hidastaen hiilihydraattien pilkkoutumis- ta ja ravintoaineiden imeytymistä, jolloin verensokerin nousu on tasaisempaa.

    Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita. Tuote on täysin rasvaton.

    Bodybalance ® -kollageenipeptidi, hydrolysoitu guarpapukuitu (Sunfiber ®) / Bodybalance ® -kollagenpeptid, hydrolyserat guar gum (Sunfiber ®)"
    Ei sisällä:
    Gluteeni, Kananmuna, Pähkinät, Sokeri
    Koko:
    300 g
    Käyttötarkoitus:
    Voi hyvin
    Muoto:
    Pulveri
    Ruokavalio:
    Keto
  • Ainesosat
  • Energi360,6 kcal / 1519,8 kJ
    Fett0 g
    - varav mättat0 g
    Kolhydrater1,8 g
    Socker0 g
    Protein 84,7 g
    Salt1,8 g

    Ingredienser: Bodybalance ® -kollageenipeptidi, hydrolysoitu guarpapukuitu (Sunfiber ®) / Bodybalance ® -kollagenpeptid, hydrolyserat guar gum (Sunfiber ®).
  • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5