Viimeinen mahdollisuus

1
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Olimp BCAA Mega Caps 120 caps

120 kapselia
€25.90
€25.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Tilapäisesti loppu Tuotenro: PB-49777

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa BCAA

  • Tuotekuvaus
  • BCAA Mega Caps on koostumus, joka on kehitetty viimeisimmän tutkimuksen seurauksena aineilla, jotka toimivat synergiassa ja joiden on osoitettu olevan tehokkaita tarjoamaan suotuisaa lihasten kasvua.
    BCAA Mega Caps on yhdiste, joka on kehitetty viimeisimmän tutkimuksen seurauksena aineilla, jotka toimivat synergiassa ja joiden on osoitettu olevan tehokkaita tarjoamaan suotuisaa lihasten kasvua ja parempaa palautumista.

    BCAA:t voivat tarjota seuraavat edut:
    • Parantaa palautumista.
    • Lisää ATP-tuotantoa ja edistää lihasten solutilavuutta.
    • Estää lihasten hajoamista ja kortisolitasoja (lihaksia rikkova stressihormoni)
    • Torjuu väsymystä estämällä väsymystä aiheuttava tryptofaanin pääsyä aivoihin.
    • Lisää proteiinisynteesiä, immuunijärjestelmää ja ruoansulatusta.
    • Maksimoi proteiinin imeytymistä
    • Optimoi kasvuhormonin synteesiä

    BCAA Mega Caps on yhdiste, joka on kehitetty viimeisimmän tutkimuksen seurauksena aineilla, jotka toimivat synergiassa ja joiden on osoitettu olevan tehokkaita tarjoamaan suotuisaa lihasten kasvua ja parempaa palautumista. Haarautuneen ketjun aminohapot, jotka annostellaan seoksessa 2:1:1 (L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini), mukana myös glutamiini ja B6-vitamiini. Kaikki nämä aineet toimivat yhdessä tarjoten paljon energiaa ja ne voivat maksimoida harjoittelusi, samalla kun palautuminen saa voimakkaan sysäyksen.

    Yksi tutkimus osoittaa esimerkiksi, että BCAA-lisäys harjoituksen jälkeen vähensi aminohappohukkaa noin 30 % lihasmassasta. Näin ollen tutkimuksen tehneet päättelivät, että BCAA:lla on proteiinia säästävä vaikutus. (4)
    Nämä tulokset on varmistettu myös lukuisissa muissa tutkimuksissa. Nykyisin tiedostetaan, että BCAA:t vaikuttavat erityisen reitin, ns. signaalitransduktion p70 (s6k) kautta luuston lihaksissa (5). P70 (s6k) katsotaan kontrolloivan kasvuun liittyvää proteiinisynteesiä (5). On myös tosiseikkoja, jotka viittaavat siihen, että haarautuneen ketjun aminohapot ovat suositeltavia energiaksi harjoittelun aikana, mikä puhuu edelleen BCAA:n saannin puolesta ravintolisänä katabolian välttämiseksi. Leusiini näyttää olevan erityisen tärkeä proteiinisynteesin stimuloinnissa.

    Kun BCAA-tasot laskevat plasmassa rasittavan rasituksen seurauksena, tryptofaanin annos suhteessa BCAA:han kasvaa. Aminohappo tryptofaani vaikuttaa aivoihin, väsyttäen ja rentouttaen muuttumalla serotoniiniksi. Siten BCAA-pitoinen ravintolisä torjuu väsymystä (6).

    BCAA:t estävät paitsi sytokiinien, myös ns. glukokortikoidien kataboliset ja tulehdukselliset vaikutukset. Tämä viittaa siihen, että korkean stressin ja ylikuormituksen yhteydessä BCAA:t voivat auttaa vähentämään kortisolin katabolisia vaikutuksia (10).

    Suositusannos:
    1 annos = 3 kapselia kahdesti päivässä. Suositellaan nautittavaksi aamulla, ennen harjoittelua, harjoittelun aikana tai sen jälkeen.

    Koko:
    120 kapselia.
    Koko:
    120 caps
    Käyttötarkoitus:
    Kasvata lihaksia, Tule vahvaksi
    Muoto:
    Kapseli
    Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
  • Ainesosat
  • Sisältö: Per 100 grammaa: Per 3 kapselia 3 300 mg:
    Energia-arvo 1655 kJ/396 kcal 64,4 kJ/15,4 kcal
    Proteiinia 97,46 g 3,3 g
    Rasvaa 0,0 g 0,0 g
    Hiilihydraatteja 1,55 g 0,06 g
    B6-vitamiinia 20 mg 0,78 mg
    Haarautuneen ketjun aminohappoja (BCAA) 84,77 g 3,3 g
    - josta L-leusiinia 42,24 g 1,65 g
    - josta L-valiinia 21,12 g 0,825 g
    - josta L-isoleusiinia 21,12 g 0,825 g

  • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5