Viimeinen mahdollisuus

27
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Oatein Super Cookie 75 g

1 kpl
€2.50
12 kpl
€26.90 -0%
€2.50
Yksittäisten tuotteiden summa:
Maku
Milk Chocolate Chip Loppunut varastosta Parasta ennen: Oatmeal & Raisin Loppunut varastosta Parasta ennen: Salted Caramel Loppunut varastosta Parasta ennen:
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(3)
Tuotenro: PB-3701

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Naposteltavat ja karkit

  • Tuotekuvaus
  • Nyt voit vihdoin hemmotella itseäsi keksillä kovan harjoittelun jälkeen tai miksi et terveellisenä ja ravitsevana välipalana. Mutta tietysti ne maistuvat yhtä hyvältä sohvalla ja hyvän elokuvan edessä.
    Oatein Super Cookies - keksejä ei tuoteta laboratoriossa, mutta ne paistetaan aidoissa keittiöissä aidoista resepteistä, joissa on aitoja ainesosia.
    Oatein on valinnut kauran todelliseen kotitekoiseen tunteeseen, ja he käyttävät vain luonnollisia proteiinilähteitä liidun ja kemiallisen jauhemaisen maun välttämiseksi.


    • Kaura ja proteiini
    • Yli 16 g proteiinia
    • Kuitu lähde


    Nyt voit vihdoin hemmotella itseäsi keksillä kovan harjoittelun jälkeen tai miksi et terveellisenä ja ravitsevana välipalana. Mutta tietysti ne maistuvat yhtä hyvältä sohvalla ja hyvän elokuvan edessä.

    Annostusehdotukset:
    1 keksi harjoituksen jälkeen tai välipalana milloin tahansa päivästä

    Koko:
    75 g
    Ei sisällä:
    Aspartaami, Gelatiini
    Koko:
    75 g
    Maku:
    Suklaa
    Tämä on proteiinipatukka, joka täydentää päivittäistä proteiininsaantia. Ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
  • Ainesosat
  • Ravintoarvot per 100 g per 75g (1 kakku)
    Energia 396 kcal 297 kcal
    Rasva
    joista tyydyttyneitä
    14,4 g
    5,5 g
    10,8 g
    4,1 g
    Hiilihydraatit
    josta sokereita
    39,4 g
    20,6 g
    29,6 g
    15,5 g
    Kuitu 5,5 g 4,1 g
    Proteiini 22,2 g 16,7 g
    Suola 0,2 g 0,15 g
    Ravintoarvot voi vaihdella hieman makujen välillä


    Ainekset:
    Salted Caramel: kaseinaatti (maidosta) (15%), kasvismargariini (palmuöljy, rypsiöljy, vesi, emulgointiaineet: rasvahappojen mono- ja diglyseridit), VEHNÄjauho (rikastettu kalsiumilla, raudalla, niasiinilla ja tiamiinilla), ruskea sokeri (sisältää sokeriruo'on melassia), juurisikurikuitu, suolatut karamellipalat (6%) (sokeri, glukoosisiirappi, tiivistetty MAITOvaahto (MAITO, sokeri), palmuöljy, vesi, fondantti (sokeri, kuivattu glukoosisiirappi), voi (alkaen) MAITO), puhdistettu glyseriini, dekstroosimonohydraatti, suola, maissijauho, emulgointiaineet: rasvahappojen mono- ja di-glyseridit), KAURA, kosteuttavat aineet: glyseroli, MAITOproteiini (5%), sokeri, vesi, herne-proteiini-isolaatti (3%) , palmuöljy, leivinjauhe: Dinatriumdifosfaatti ja natriumbikarbonaatti, luonnollinen arolikarbonaatti, Väri: Karamelli

    White Chocolate Mustikka
    Kaseinaatti (maidosta) (15%), kasvismargariini (palmuöljy, rypsiöljy, vesi, emulgointiaineet: rasvahappojen mono- ja diglyseridit), valkoinen suklaa (12%) (sokeri, kaakaovoi, täysMAITOjauhe, herajauhe (maidosta), LAKTOOSI (maidosta), emulgointiaineet: SOIJAlesitiini, vaniljauute), VEHNÄjauho (rikastettu kalsiumilla, raudalla, niasiinilla ja tiamiinilla), ruskea sokeri (sokeriruo'on melassia sisältävä), sikurikuitu, KAURA, kosteuttimet: Glyseroli, MAITOproteiini, vesi (5%), herne-proteiini-isolaatti (3%), palmuöljy, leivinjauhe: dinatriumfosfaatti, natriumbikarbonaatti, luonnolliset aromit, rypsiöljy.

    Milk Chocolate Chip
    Kaseinaatti (maidosta) (14%), MAITOsuklaa (12%) (sokeri, täysMAITOjauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, herajauhe (maidosta), emulgointiaineet: SOIJAlesitiini, vaniljauute), kasvismargariini (palmuöljy) , Rypsiöljy, vesi: ja rasvahappojen diglyseridit), VEHNÄjauho (rikastettu kalsiumilla, raudalla, niasiinilla ja tiamiinilla), ruskea sokeri (sokeriruo'on melassia sisältävä), sikurikuitu, KAURA, kosteusvoiteet: glyseroli, vesi, MAITOproteiini 5%), sokeri, herne-proteiini-isolaatti, palmuöljy, leivinjauhe: dinatriumfosfaatti, natriumbikarbonaatti, rypsiöljy, luonnollinen aromi.

    Double Chocolate Chip
    Kaseinaatti (maidosta) (15%), kasvimargariini (palmuöljy, rypsiöljy, vesi, emulgointiaineet: rasvahappojen mono- ja diglyseridit), tumma suklaa (9%) (kaakaomassa, sokeri, emulgointiaineet: SOIJAlesitiini, vanilja uute), ruskea sokeri (sisältää sokeriruo'on melassia), juurisikurikuitu, vesi, VEHNÄjauho (rikastettu kalsiumilla, raudalla, niasiinilla ja tiamiinilla), KAURA, kosteuttavat aineet: glyseroli, MAITOproteiini (5%), sokeri, herne-proteiini-isolaatti ( 3%), kaakaojauhe (3%) (kaakaopavut, happamuudensäätöaine: kaliumkarbonaatti), palmuöljy, leivinjauhe: dinatriumfosfaatti, natriumbikarbonaatti, rypsiöljy, luonnollinen aromi.

    Allergiatiedot: Valmistettu tehtaassa, joka käsittelee MAITOA, PÄHKINÖITÄ, MUNIA, GLUTEENIA, rikkidioksidia ja SOIJAA.

  • FAQ

Arvostelut (3)

3 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
minni 2021-02-27
salted caramel. pehmeä keksi jossa paljon pieniä karamelli paloja. maistuu kuin suolakinuski keksi. tosi hyvä maku
Rafael Vendelius 2019-01-23
Vahvistettu ostos
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - parhaat proteiinikakut!

Maukkaimmat maut ovat kaurapuuro
Chris 2017-06-01
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Pysy poissa, nämä rehellisesti maistavat paskaa.
Näytä lisää
3 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5