Viimeinen mahdollisuus

12
Kampanja
18
€32.70
Pakettihinta
28 %
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

GAAM Vitamin-D 300 tabs

100 tabs
€7.90 -28%
200 tabs
€15.80 -24%
300 tabs
€23.70 -18%
€28.90 / €23.70
€23.70

Aiempi alin hinta

€23.70
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
€32.70Yksittäisten tuotteiden summa:




Lkm:

Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(3)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-73690

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa D-vitamiini

  • Tuotekuvaus
  • GAAM Health Line Series -sarjan D-vitamiinikapselit.

    D-vitamiinilla on suuri merkitys elimistölle ja sen hyvinvoinnille, ja sitä tarvitaan solujen uusiutumisessa ja hermoston toiminnassa. D-vitamiini myös tehostaa fyysisen harjoittelun tuloksia. D-vitamiini on tärkeää luuston kehitykselle, sillä se säätelee luuston ja hampaiden kalsiumtasapainoa ja siten ehkäisee luukatoa ja kariesta. D-vitamiini ehkäisee lihasheikkoutta sekä sydän- ja verisuonitauteja ja on tärkeää myös iholle ja hiuksille.

    • Monia terveysvaikutuksia
    • Lisää hyvinvointia
    • Tärkeää luustolle
    • Tehostaa hivenaineiden imeytymistä
    • Parantaa vastustuskykyä


    D-vitamiini tehostaa hivenaineiden imeytymistä elimistöön. D-vitamiinia tarvitaan esimerkiksi  kalsiumin ja fosforin imeytymiseen suolistossa ja sitä pidetään tärkeänä rasvanpoltossa, sillä se auttaa kalsiumia imeytymään elimistöön.

    D-vitamiini säätelee myös hormonitasapainoa, tehostaa testosteronin tuotantoa, lisää seksuaalista halua ja parantaa hedelmällisyyttä. D-vitamiini vahvistaa dopamiinin ja noradrenaliinin vaikutuksia ja siten lisää hyvinvointiamme.

    D-vitamiini tappaa bakteereja ja lisää vastustuskykyä sekä lievittä väsymystä ja masennusta. D-vitamiini myös estää vilustumista ja influenssaa.

    D-vitamiini voi helpottaa reumatismia, aknea, ekseemaa ja psoriasista. D-vitamiini säätelee immuunipuolustusta (se on tärkeää T-soluille, joka on tärkeä valkosolulaji) ja auttaa torjumaan tulehduksia ja syöpää.

    D-vitamiinin katsotaan voivan hidastaa kasvainten kasvua (mm. paksusuolensyövässä) ja MS-taudin (multippeliskleroosi), Alzheimerin taudin sekä Parkinsonin taudin kehittymistä.

    D-vitamiini auttaa myös maksaongelmiin, ummetukseen, ja likinäköisyyteen sekä parantaa insuliiniherkkyyttä ja pienentää riskiä sairastua 2. tyypin diabetekseen.


    Annostusohje:

    1 tabletti päivässä aterian yhteydessä.

    Ei sisällä:
    Aspartaami, Gluteeni, Kananmuna, Laktoosi, Maito, Maitoproteiini, Pähkinät, Palmuöljy, Soija, Sokeri, Väriaineet
    Koko:
    300 tabs
    Käyttötarkoitus:
    Painonpudotus, Voi hyvin
    Muoto:
    Tabletti
    Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
  • Ainesosat
  • Sisältö Per 1 kapseli
    D-vitamiini 100 ug (4 000 ie)


    Ainesosat: kolekalsiferoli (D3-vitamiini), täyteaineet: mikrokristallisoitu selluloosa, magnesiumstearaatti, piidioksidi.
  • FAQ

Arvostelut (3)

3 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Tuomas 2023-08-18
Vahvistettu ostos
Hyvä hinta-laatusuhde, reilu määrä D-vitamiinia.
Morteza 2021-01-08
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Haluan vain ilmoittaa sinulle, että '' 'EFSA: n mukaan D-vitamiinin siedettävä ylempi saantitaso (UL) on 100 mikrogrammaa päivässä aikuisille.' '- Ruoka toimii' 'Suuret määrät D-vitamiinia ovat myrkyllisiä ja voivat johtaa saada liian korkea kalsiumpitoisuus veressä, kalsiumin varastointi munuaisissa ja munuaisten vajaatoiminta. '' - Kansallinen elintarvikevirasto Ja tämän tuotteen tabletti-annos on täsmälleen 100 mikrogrammaa. Joten pääset suoraan ylärajaan vain yhdellä tabletilla. Enkä löydä purkista mitään "Enimmäisannos päivässä" -suosituksia. Vain annosehdotus. Muuten tabletit ovat keskellä venytettyjä ja ne voidaan helposti jakaa kahteen osaan. Ne ovat myös melko pieniä ja helposti myytäviä.
2020-10-26
Vahvistettu ostos
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Pakollinen nyt pimeinä talvikuukausina! Helppo niellä ja hyvä sisältö!
Näytä lisää
3 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5