Viimeinen mahdollisuus

2
Varastontyhjennys
20
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Foodin Organic Cacao Nibs Raw 750 g

750 g
€15.90 -20%
€19.90 / €15.90
€19.90

Aiempi alin hinta

€19.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-38034

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Muut

  • Tuotekuvaus
  • Foodin Organic Cacao Nibs on jauhettu kaakaopavuista ja ne sopivat hyvin leivontaan ja välipaloihin. Kaakaonibsien maku on voimakas ja katkera, aito kaakaopavun maku.
    Monet ihmiset nauttivat kaakaonibseja sellaisenaan tai osana mysliä, granolaa, raakapuuroa ja trail-sekoituksia. Voit myös lisätä kaakaonibsejä jälkiruokiin tai smoothieihin ja valmistaa niistä omaa raakasuklaata. Lisää kaakaonibsit taikinaan, kuorrutukseen ja koristeisiin ja saat hieman syvyyttä ja vahvuutta seuraavaan smoothieesi.

    • Ruoanlaittoon ja leivontaan
    • Ekologinen
    • RAW


    Alkuperä

    Foodinin Criollo-kaakaopapujen tarina vie meidät Amazonin sademetsän syvyyksiin, joissa pienet perheviljelijät kasvattavat kaakaopapuja kestävästi ja eettisten ohjeiden mukaan. Viljelymenetelmiä kehitetään tarjoamalla koulutusta ja optimaaliset ympäristöt kaakaonviljelylle, ja Foodinin ostokumppanit tekevät tiivistä yhteistyötä viljelijäyhteisöjen kanssa. Näin maanviljelijöille taataan kohtuullinen palkka ja heidän lapsensa voivat käydä koulua. Näin varmistetaan, että massatuotannon tyypillisiä ongelmia, mukaan lukien lapsityövoimaa, seurataan paremmin.

    Foodinin ostokumppanit vastaavat koulutuksen, terveydenhuollon ja muiden viljelijäyhteisöjen hyvinvointia luovien tukitoimintojen toteuttamisesta. Ekologinen sertifikaatti varmistaa, että ympäristöä, ihmisiä ja eläimiä kohdellaan oikeudenmukaisesti. Foodinin yhteistyökumppaneilla on SPP-sertifikaatti, joka varmistaa lasten koulunkäynnin rahoituksen ja mahdollistaa ohjeiden seurannan.
    Ei sisällä:
    GMO, Palmuöljy, Säilytysaine
    Ruokavalio:
    Ekologinen, Rawfood, Vegan
    Kategoriat
  • Ainesosat
  • RavintoarvoPer 100 g
    Energiaa2423 kJ / 588 kcal
    Rasvaa51,6 g
    - josta tyydyttynyttä32,3 g
    Hiilihydraatteja4,7 g
    - joista sokereita0,1 g
    Ravintokuitua24,5 g
    Proteiinia14 g
    Suolaa6 mg

    Ainesosat: Luomukaakaopavut.


    Pakattu tehtaalla, joka käsittelee myös pähkinöitä (cashewpähkinät, parapähkinät, pekaanipähkinät, pistaasipähkinät, makadamia, hasselpähkinät ja saksanpähkinät), manteleita, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
  • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5