Viimeinen mahdollisuus

13
Kampanja
25
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 3 kertaa viimeisten päivien aikana

BioTechUSA Fenugreek 60 caps

€9.90 / €7.40
€7.40

Aiempi alin hinta

€7.40
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(2)
Tilapäisesti loppu Tuotenro: PB-25821

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Sarviapila

  • Tuotekuvaus
  • Sarviapila on Välimereltä ja Länsi-Aasiasta kotoisin oleva kasvi, joka on suosittu kiinalaisessa, kreikkalaisessa, egyptiläisessä ja intialaisessa lääketieteessä.
    Sarviapila on kasvi, jota esiintyy Välimeren ja Länsi-Aasian ympäristössä. Sen käyttö juontaa juurensa muinaisiin ajoihin, jolloin ihmiset käyttivät sitä teessä terveyden ylläpitämiseksi ja ruoansulatuksen helpottamiseksi.

    • Perinteinen ravintolisä
    • Terveyden edistäminen
    • Testosteronin tehostaminen


    Perinteinen ravintolisä

    Monipuolisuuden ja makeuden ansiosta se on myös suosittu ainesosa monissa kansainvälisissä keittiöissä. Lähi-idässä sen lehtiä ja siemeniä käytetään perinteisten ruokien maustamiseen, esimerkiksi se on välttämätön ainesosa curryssä, mutta sitä käytetään usein myös leivän ja teen valmistamiseen. Ja sen voimakkaan, makean tuoksun vuoksi amerikkalaiset käyttävät sitä usein vaahterasiirapissa.


    Annostusehdotukset:
    2 kapselia päivässä sekä runsas määrä nestettä.

    Koko:
    60 kapselia.
    Ei sisällä:
    Aspartaami, Gluteeni, Hiilihappo, Kala, Kananmuna, Kofeiini, Laktoosi, Maito, Maitoproteiini, Pähkinät, Palmuöljy, Soija, Sokeri
    Koko:
    60 caps
    Käyttötarkoitus:
    Kasvata lihaksia, Voi hyvin
    Muoto:
    Kapseli
    Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
  • Ainesosat
  • Sisältö Per. 2 kapselia
    Sarviapila-uute 1500 mg

    Ainesosat: Sarviapilan (Trigonella foenumgraecum) siemenuute 74,2%, kapselikuori [gelatiini, pintakäsittelyaine (sellakka), väriaine (rautaoksidit ja hydroksidit), happamuudensäätöaine (ammoniumhydroksidi), happamuudensäätöaine (kaliumhydroksidi)], täyteaine (kalsiumfosfaatti), magnesiumfosfaatti, piidioksidi).

    Valmistettu tehtaassa, joka käsittelee myös MAITOA, MUNIA, GLUTEENIA, SOIJAA, ÄYRIÄISIÄ, rikkidioksidia ja PÄHKINÖITÄ.
  • FAQ

Arvostelut (2)

2 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Erru 2022-12-18
Vahvistettu ostos
Ostin tämän maidontuotannon lisäämiseen imetyksessä ja toimii erinomaisesti!
25yearsoftraining 2022-10-09
Vähän jännä tunne kropassa ylipäätään tämän kanssa, onko hyvä vai paha? Hieman enemmän vettä lihaksissa, voimakkaampi palautumiskipu treenin jälkeisenä päivinä ja hieman vahvempi sexdrive ovat ainakin merkkejä oikeasta suunnasta.
Näytä lisää
2 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5