Viimeinen mahdollisuus

4
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 5 kertaa viimeisten päivien aikana

BioTechUSA Beef Protein 500 g

500 g
€20.90
€74.90
€20.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
Maku
Vanilla & Cinnamon Varastossa Parasta ennen: Chocolate & Coconut Loppunut varastosta Parasta ennen: Strawberry Loppunut varastosta Parasta ennen:

Suositellut tuotteet

€2 .90 €3 .90
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(2)
Tuotenro: PB-9577

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Nautaproteiini

  • Tuotekuvaus
  • Laadukas BioTechUSA-nautaproteiini.
    BioTechUSA Beef Protein on korkealaatuinen proteiinijauhe, jolla on kaikki tavallisen heran hyvät edut, mutta ilman laktoosia, täydellinen sinulle, joka on herkkä maitotuotteille tai haluat vain hyvän ja maukkaan proteiinijauheen.

    • 26g proteiinia annosta kohden
    • Gluteeniton
    • Laktoositon
    • Paratunut palautuminen
    • Lisääntynyt massa

    BioTechUSA Beef Protein sisältää naudanlihasta peräisin olevaa hydrolysoitua proteiinipeptidiä, jolla on erityinen aminohappoemäs.

    BioTechUSA Beef Protein -tuotteessa on erittäin alhainen rasvapitoisuus ja sekin koostuu hyödyllisistä MCT-ketjuista.

    Nautaproteiinijauhe hajoaa paljon helpommin kuin lihanpalat, ja eläinproteiinilla on korkea biologinen arvo.

    Annostusehdotus:
    Sekoita 1 annos (noin 30 g) 250 ml:aan vettä ja käytä kahdesti päivässä 45 minuutin kuluessa harjoittelun päättymisestä ja toinen annos aterioiden välillä.

    Koko:
    500g.
    Koko:
    500 g
    Maku:
    Karamelli, Kookos, Mansikka, Suklaa, Vanilja
    Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
  • Ainesosat
  • Ravintoarvo Per. 100g Per. annos (30g)
    Energia 396 kcal / 1682 kJ 119 kcal / 505 kJ
    Rasva 2,0 g 0,6 g
    joista tyydyttyneitä 0,9 g 0,3 g
    Hiilihydraatit 6,7 g 2,0 g
    - josta sokeria 0,6 g -0,5 g
    Proteiini 87 g 26g
    Suola 1,3 g 0,39 g

    Ainekset:
    CHOCOLATE-COCONUT FLAVOR: Nautaproteiiniseos 77% (hydrolysoitu proteiini, L-glutamiini, L-arginiini), vähärasvainen kaakaojauhe, maunvahventaja (glysiini ja sen natriumsuola), aromit, maltodekstriini, emulgointiaineet: lesitiinit (SOIJA) sakeuttamisaine selluloosakumi, karrageeni), rasvat [kookosrasva, maltodekstriini, kasviproteiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi)], suola, makeutusaine (sukraloosi).

    STRAWBERRY FLAVOR : Nautaproteiiniseos 84% (hydrolysoitu proteiini, L-glutamiini, L-arginiini), maunvahventaja (glysiini ja sen natriumsuola), aromit, maltodekstriini, sakeuttamisaineet (selluloosakumi, karrageeni), emulgointiaine: lesitiini (SOIJA) kerma [kookosrasva, maltodekstriini kasviproteiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi)], happo (sitruunahappo), makeutusaine (sukraloosi), suola, väri (Allura Red AC) **.

    VANILLA-CINNAMON FLAVOR: Nautaproteiiniseos 85% (hydrolysoitu proteiini, L-glutamiini, L-arginiini), maunvahventaja (glysiini ja sen natriumsuola), maltodekstriini, aromit, sakeuttamisaineet (selluloosakumi, karrageeni), emulgointiaine: lesitiini (SOIJA) kaneli, rasvat [kookosrasva, maltodekstriini, kasviproteiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi)], suola, makeutusaine (sukraloosi), väriaine (tartratsiini) **.

    ** Tartratsiini ja Allura Red AC voivat vaikuttaa kielteisesti lasten aktiivisuuteen ja tarkkaavaisuuteen.

    Allergiatiedot: Tuote on valmistettu tehtaassa, joka käsittelee myös MAITOA, MUNIA, GLUTEENIA, SOIJAA, ÄYRIÄISIÄ, rikkidioksidia ja PÄHKINÖITÄ.
  • FAQ

Arvostelut (2)

2 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Sami 2022-08-28
It really didn't mix with water well , if I'd have or you could mix it whit a blender/mixer - it would be better, the taste is ok 👌
Margareta Myhr 2020-05-12
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Pettyneenä makuun, se maistuu kemikaaleilta, jotka eivät valitettavasti mausta suklaata
Näytä lisää
2 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5