Viimeinen mahdollisuus

15
Kampanja
7
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 1 kertaa viimeisten päivien aikana

Better Bodies Resistance Mini Bands

€19.90 / €18.55
€19.90

Aiempi alin hinta

€19.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(2)
Toimitusaika: 5-6 arkipäivää Tuotenro: PB-37872

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Vastuskuminauhat

  • Tuotekuvaus
  • Älä anna Resistance Mini Bands-nauhojen huijata sinua. Heidän nimensä ja sen yksinkertainen muotoilu voivat saada sinut ajattelemaan, että nämä eivät ole sinua varten. Mutta kokeile heitä ja ymmärrät tarkalleen, miksi Better Bodies suunnitteli heidät ja miksi he kuuluvat treeniisi.
    Älä anna Resistance Mini Bands-nauhojen huijata sinua. Heidän nimensä ja sen yksinkertainen muotoilu voivat saada sinut ajattelemaan, että nämä eivät ole sinua varten. Mutta kokeile heitä ja ymmärrät tarkalleen, miksi Better Bodies suunnitteli heidät ja miksi he kuuluvat treeniisi.


    • Joustava ja tehokas treeni
    • 3 erilaista vastusta
    • Säilytyspussi


    Better Bodies Resistance Mini Bands -nauhat on suunniteltu erityisesti osumaan jokaiseen lihasryhmään tehokkaasti, jolloin sinut valmistautuu menestyvien ja onnistuneiden harjoitusten sarjaan.


    Materiaali:
    100% lateksi.
  • Ainesosat
  • FAQ

Arvostelut (2)

2 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Jeny 2020-04-13
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Hyvä. Toivon vain, että raskaimmalla bändillä olisi suurempi vastus. Voi yhdistää toisen bändin kanssa, jolla minulla on haluttu vaikutus.
Jonna 2020-04-07
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Mahtava bändi! Rakastan sitä, että voit muuttaa vastustusta. Aina kanssani kuntosalille
Näytä lisää
2 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5