Viimeinen mahdollisuus

6
€25
Pakettihinta
12 %
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

12 x Pändy Protein Bar 35 g

€21.90
€25Yksittäisten tuotteiden summa:




Lkm:

Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(8)

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Proteiinipatukat

  • Tuotekuvaus
  • Nyt sinulla on vieläkin enemmän valinnanvaraa Pändy Protein -valikoimasta, kun etsit jotain hyvää! Pändy Protein Bar sisältää runsaasti lihasystävällisiä proteiineja.
    Nyt sinulla on vieläkin enemmän valinnanvaraa Pändy Protein -valikoimasta, kun etsit jotain hyvää! Pändy Proteins Bar sisältää runsaasti proteiinia, mutta vain vähän sokeria. Se on täydellinen valinta sinulle, joka haluat hieman terveellisemmän suklaavaihtoehdon.33???? % proteiiniaVähemmän kuin 2 g sokeria per patukka130 kcal per patukkaPehmeä ja täyteläinen rakenneUseita hyviä makujaVain 35 gramman patukalla Pändy Protein on onnistunut saamaan pehmeän ja täyteläisen koostumuksen, jossa on jopa 35 % proteiinia ja vain 2 g sokeria patukkaa kohden. Tämän vuoksi patukka on käytännöllinen ottaa mukaan treeneihin tai syödä välipalana. Mutta se toimii yhtä hyvin naposteltavana keskellä päivää, kun tunnet makeanhimon hiipivän.Jos etsit terveellisempää vaihtoehtoa suklaalle, Pändy Protein Bar on erinomainen vaihtoehto sinulle! Proteiinipitoinen ja vain vähän sokeria! Tarjoiluehdotus:Toimii yhtä hyvin välipalana ennen treenejä tai niiden jälkeen kuin naposteltavana keskellä päivää, kun tunnet makeanhimon hiipivän. Määrä: 12 x 35 g.
    Ei sisällä:
    Aspartaami, Gelatiini
    Koko:
    35 g
    Käyttötarkoitus:
    Energia
    Tämä on proteiinipatukka, joka täydentää päivittäistä proteiininsaantia. Ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
  • Ainesosat
  • Ainesosat Nougat: MAITO proteiini, suklaapäällinen (21,5 %) (makeutusaineet: maltitoli, kaakaovoi, MAITO jauhe, kaakaomassa, emulgointiaine/: SOIJAlesitiini, aromi) kosteuden säilyttäjät: glyseriini, kollageenihydrolysaatti, isomalto-oligosakkaridi, paahdetut HASSELPÄHKINÄt (5 %), vesi, suklaapalat (4,5 %) (makeutusaineet: maltitoli, kaakaovoi, täys MAITO jauhe, emulgointiaine: SOIJA lesitiini, luonnollinen vanilja-aromi), HASSELPÄHKINÄtäyte (2 %) (sokeri, HASSELPÄHKINÄt, rypsiöljy, osittain koVETEttu rypsiöljy, vähärasvainen kaakaojauhe, MAITO jauhe, emulgointiaine: SOIJA lesitiini), palmurasva, kaakao, kaakaomassa, aromi, sokeri, makeutusaine: sukraloosi.

    Allergeenitiedot: Saattaa sisältää jäämiä KANANMUNASTA, gluteenista, maapähkinöistä ja muita pähkinöistä. Liiallinen käyttö voi aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia.

    Ravintoarvo Per annos
    Energiaa 545 kJ/ 131 kcal
    Rasvaa
    josta tyydyttynyttä
    5,6 g
    -2,6
    Hiilihydraatteja
    joista sokereita
    joista polyoleja
    11 g
    -1,6
    -8,8 g
    Proteiinia 12 g
    Suolaa 0,06 g


    Ainesosat Strawberry White Chocolate: Valkoinen suklaa makeutusaineella (21,5 %) (makeutusaine: maltitoli, kaakaovoi, täys MAITO jauhe, emulgointiaine: SOIJA > lesitiini, luonnollinen vanilja-aromi), MAITO proteiini, kollageenihydrolysaatti, kosteuden säilyttäjät: glyseriini, isomalto-oligosakkaridi, strösseli (makeutusaineet: maltitoli, perunatärkkelys, riisijauho, palmurasva, väriaine: antosyaanit), palmurasva, vesi, aromi jogurtti jauhe, happo: sitruunahappo, punajuurimehujauhe, maltodekstriini, makeutusaine: sukraloosi.

    Allergeenitiedot: Saattaa sisältää jäämiä KANANMUNASTA, gluteenista, maapähkinöistä ja muita pähkinöistä. Liiallinen käyttö voi aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia.

    Ainesosat Sea Salt & Caramel: Suklaapäällyste (22,5 %) (makeutusaineet: maltitoli, kaakaovoi, MAITO jauhe, kaakaomassa, emulgointiaine SOIJA lesitiini, aromi), MAITO proteiini, kollageenihydrolysaatti, kosteuden säilyttäjät: glyseriini, isomalto-oligosakkaridi, SOIJAmuro ( SOIJA proteiini-isolaatti, kaakao, tapiokatärkkelys), vesi, suklaapalat (3,3 %) (makeutusaineet: maltitoli, kaakaovoi, täys MAITO jauhe, emulgointiaine SOIJA lesitiini, luonnollinen vanilja-aromi), palmurasva, luonnollinen aromi, vähärasvainen kaakaojauhe, merisuola (0,4 %), makeutusaine: sukraloosi.

    Allergeenitiedot: Saattaa sisältää jäämiä KANANMUNASTA, gluteenista, maapähkinöistä ja muita pähkinöistä. Liiallinen käyttö voi aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia.

  • FAQ

Arvostelut (8)

8 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Karin 2020-10-01
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Minulle, joka haluaa hyvää välipalaa tien päällä, tämä on täydellinen, vain tarpeeksi kaloreita päivittäiseen saantiini ja erittäin hyvä.
Christina Larsson 2020-05-27
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Melko suuri ja hyvä määrä välipalaa. Etuna, että ne ovat myös maukkaita.
Kerstin 2020-04-19
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Niin hyvä, että toinen nirso-perhe ryösti minulta kauppaani!
Christina 2020-04-16
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Täydellinen rakenne ja maku.
Näytä lisää
8 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5