Viimeinen mahdollisuus

4
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Muscletech Nitro-Tech Ripped 1.8 kg

907g
€64.90
1,8 kg
€104.90
€104.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
Maku
Chocolate Fudge Brownie Loppunut varastosta Parasta ennen:

Suositellut tuotteet

€2 .90 €3 .90
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Tuotenro: PB-94256

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Heraisolaatti

  • Tuotekuvaus
  • MuscleTech® on suunnitellut tämän upean tuotteen tarjoamaan erittäin nopeasti imeytyvää proteiinia todellisilla painonpudotustuloksilla - tämä ei ole mitään sellaista, mitä olet aiemmin nähnyt tai kokenut!
    Muscletech Nitro-Tech Ripped antaa sinulle 30 g proteiinia sekoituksella herapeptidejä ja erittäin biologisesti arvokasta eristettä, sekä korkeat tasot välttämättömiä haaraketjuisia aminohappoja (BCAA). MuscleTechin tutkijat eivät jättäneet tähän, koska tämä uskomaton 6-in-1 proteiinijauhe sisältää myös CLA:ta, MCT:tä, L-karnitiini L-tartraattia, ruusunmarjaa ja merileväjauhetta sekä C. canephora robusta -uutetta nopeutettuun painonpudotukseen!

    • Rasvaa polttava proteiini
    • Helposti sekoittuva
    • Korkea proteiinipitoisuus
    • Terveellisiä rasvahappoja

    Enemmän kuin vain proteiinijauhe


    Muscletech Nitro-Tech Ripped on uskomattoman korkealaatuinen, joten sinun ei tarvitse arvailla kuinka paljon proteiinia saat, jokainen annos sisältää täsmälleen sen mitä takakannessa lukee ilman tarpeettomia täyteaineita ja halpoja, huonolaatuisia aineksia. Tämä tarkoittaa, että saat erittäin puhdasta ja nopeasti imeytyvää proteiinia, mikä mahdollistaa nopeamman palautumisen, enemmän rasvatonta lihasmassaa ja parempia tuloksia treeneistäsi!

    Muscletech Nitro-Tech Ripped sisältää myös tieteellisesti tutkitun annoksen ainutlaatuista painonpudotusainetta, C. canephora robusta -uutetta, jota tukevat kaksi ihmistutkimusta luotettavien tulosten varmistamiseksi!

    Annostusohje:
    Sekoita yksi annos mitä haluat määrää vettä tai maitoa ja juo 30 - 60 minuuttia ennen päivän kahden suurimman aterian nauttimista. Jos et käytä tuotetta painonpudotustarkoituksessa, ota yksi annos treenin yhteydessä.
    Koko:
    1,81 kg
    Maku:
    Suklaa
    Muoto:
    Pulveri
    Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
  • Ainesosat
  • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5