TrustCare – Let’s Shop – Rollator med stor lagringskapacitet

Artikelnr: LETS_SHOP

Rollatorn Let’s Shop från Trust Care är en av våra premiumrollatorer och perfekt anpassad för transport av mindre föremål. Den medföljande väskan rymmer 25 L (upp till 12 kg). Rollatorn är gjuten i aluminium och väger endast 6.9 kg.

Kategori
3 290 kr Exkl. moms
(4 112.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar 1-3 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Svart
Grafitgrå
Rensa

Relaterade produkter och tillbehör

Ryggband – Brun

Det eleganta ryggstödsbandet är gjort i skinnimitation och finns i två färger. Det monteras lätt med två skruvar och kan fällas ihop med rollatorn. Ryggbandet passar till alla utomhus rollatorer från Trust Care. Unika Funktioner Lättmonterad Bekväm Kan fällas ihop med rollatorn

230 kr Excluding VAT Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Lampa

Två stycken lampor för din rollator i röd ton som hjälper dig att synas bättre. See me tonight kräver inga verktyg och är enkla att sätta på rollatorn. Batterier ingår. Unika Funktioner Lättmonterad Batterier ingår Fast eller Blinkande ljus Kommer i set om två

220 kr Excluding VAT Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Korg

Praktisk korg i nylon mesh. Monteras enkelt på din utomhusrollator och passar Let’s Move, Let’s Go Out och Let’s Fly. Korgen har gott om utrymme och kan lastas med upp till 12 kg. Korgen kan även användas utan din rollator tack vare de eleganta bärhandtagen. Unika Funktioner Enkel att montera Slitstark Stor volym Praktiska handtag

350 kr Excluding VAT Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Ryggband – Svart

Det eleganta ryggstödsbandet är gjort i skinnimitation och finns i två färger. Det monteras lätt med två skruvar och kan fällas ihop med rollatorn. Ryggbandet passar till alla utomhus rollatorer från Trust Care. Unika Funktioner Lättmonterad Bekväm Kan fällas ihop med rollatorn

230 kr Excluding VAT Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Bricka

Brickan placeras på sitsen och har en greppvänlig yta. Brickan är enkel att sätta på rollatorn och kräver inga verktyg. Produkten passar till Let’s Move, Let’s Shop, Let’s Go Out och Let’s Fly. Unika Funktioner Lättmonterad Greppsäkra fötter Stor yta Kan användas som bricka utan rollator

330 kr Excluding VAT Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Resväska

Praktisk resväska som passar samtliga utomhusmodeller. Enkel att bära med den inkluderade axelremmen. Unika Funktioner slitstarkt tyg Greppsäkra handtag passar alla utomhusrullatorer lätt att ta med på resan

740 kr Excluding VAT Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

    Bli uppringd

    En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

    Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

      Begär offert

      Vi återkommer till er med en offert inom kort.

      Beskrivning

      Information om leverans: Hos oss har ni möjligheten att välja mellan hemleverans och leverans till närmsta ombud. Ni blir tillfrågade om önskad leveransmetod i nästa steg när ni lagt produkten i varukorgen och gått vidare till kassan.

      Let’s Shop – Gör ditt liv enklare

      Enkel och säkert

      Let’s Shop hjälper dig att transportera dina föremål vart du än går – snabbt, enkelt och säkert. Denna lätta aluminiumrollator är utrustad med en stor shoppingväska som hjälper dig att transportera alla typer av små varor och personliga tillhörigheter.

      reddot_award_logo

      Stor lagringskapacitet

      Perfekta hjälpmedlet

      Väskan har stor lagringskapacitet och smarta funktioner som en innerpåse som gör det lättare att ta ur eller lägga in saker i väskan, meshfickor på sidorna och ett smart lock som också fungerar som en sittplats. Väskan har även en ficka på framsidan för mindre saker. Let’s Shop är det perfekta hjälpmedlet för att bära hem saker från dina favoritbutiker och kommer att göra ditt liv enklare.

      Ergonomisk design

      Lättjusterad

      Let’s Shop har ergonomiskt utformade gummihandtag som är lätta att justera från 76 till 95 cm för att passa din längd. Rollatorn är också fällbar och kan stå själv när den är hopfälld. Detta gör det enkelt att förvara produkten hemma eller ta med sig den på en resa. Let’s Shop finns i svart och grå färg. Olika tillbehör finns också till Let’s Shop, såsom ryggstödsband, reseväska och lampor.

      Max. användarvikt 130 kg
      Bredd 57 cm
      Längd 63 cm
      Vikt 6.9 kg
      Handtagshöjden är justerbar från 76 – 95 cm
      Sitshöjd 60 cm
      Framhjulsdiameter 20 cm
      Bakhjuldiameter 20 cm
      Max. last i väskan 12 kg (25 Liter)
      Testad enligt ISO 11199-2:2005 för en maxmal användarvikt på 130 kg

      Let’s Shop omfattas av Fritt val. Har ni en rekvisition kan ni lösa in det hos oss och därmed få en rabatt på 1 770 kr inkl. moms!

      Klicka här för att läsa mer om Fritt val.

      Om leverantören TrustCare

      Trustcare är ett svenskt världsledande företag inom design och innovation av hjälpmedel för äldre. Företaget inriktar sig på innovation för att möta behoven hos den nya generationens användare, som ställer nya och höga krav på både teknik och design.

      Den enkla men samtidigt genialiska affärsidén går ut på att ge människor ett bättre åldrande och även yngre personer en bättre livskvalitet genom att ständigt med hjälp av innovativ design och nya konstruktionslösningar förändra och utveckla nya funktionsanpassade hjälpmedel över hela världen.

      Trustcare, med huvudkontor i Malmö, designar och tillverkar alla produkter själva. Det är filosofin bakom företaget.

      Recensioner (0)

      Recensioner

      Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

      Bli den första som recenserar “TrustCare – Let’s Shop – Rollator med stor lagringskapacitet”

      Frågor och svar

      Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

      Ställ en fråga!

      Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
    • Kontakta oss

      Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

      Ett urval av våra kunder