Pureness Mjölksyrabakterier Lactospore + Boulardii, 60 kapslar

PurenessArtnr: 31325

231 KR

KAMPANJE: Pureness: 20% rabatt

Pureness Mjölksyrabakterier Lactospore + Boulardii, 60 kapslar

Pureness Artnr: 31325
20% RABATT
Dette produktet venter på å bli oversatt til norsk. Så lenge du kan lese produktteksten på svensk. Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte kundeservice.

Pureness mjölksyrabakterier med boulardiijäst är en effektiv kombination för bra matsmältning och god tarmflora. LactoSpore® är en så kallad sporformad mjölksyrabakterie. Lynside® boulardii är en probiotisk jäst av en noggrant forskad och patenterad stam. Både LactoSpore® och Lynside® boulardii klarar den tuffa miljön med magsyra och enzymer. 60 kapslar i glasburk. Les mer

231 KR

-20%

På lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 2-4 Dagers Leveringstid
  • Fornøyd-garanti
  • Fri frakt over         

Beskrivelse

Mjölksyrabakterier Lactospore + Boulardii

Pureness mjölksyrabakterier med boulardiijäst är en effektiv kombination för bra matsmältning och god tarmflora.

LactoSpore® är en så kallad sporformad mjölksyrabakterie. Lynside® boulardii är en probiotisk jäst av en noggrant forskad och patenterad stam.

Både LactoSpore® och Lynside® boulardii klarar den tuffa miljön med magsyra och enzymer, så de kan göra nytta där de behövs. De aktiva ämnena absorberas snabbt i kroppen. Ta gärna mjölksyrabakterier om magen är i obalans, om du äter antibiotika eller innan och under en utlandsresa.

Dosering vuxna: 1-2 kapslar per dag.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Näringsinnehåll per 1 kapsel:
LactoSpore® B. coagulan 100 mg (1,5 miljarder CFU)
Lynside® S. boulardi 250 mg (5 miljarder CFU)

Ingredienser: Saccharomyces boulardii (Lynside® Pro SCB), Bacillus coagulans (LactoSpore®), fermenterad L-leucin (vegetabiliskt), MCT-pulver (medellånga fettsyror av kokos). Kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa

Innehåll burk: 60 kapslar.

Förvaring: Ha öppnad burk mörkt och svalt.

Tillverkare: Pureness, Finland.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Ingredienser: Saccharomyces boulardii (Lynside® Pro SCB), Bacillus coagulans (LactoSpore®), fermenterad L-leucin (vegetabiliskt), MCT-pulver (medellånga fettsyror av kokos). Kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa.