Global Healing Oxy-Powder, 120 kapsler

Global HealingArtnr: 10815
(1) customer review

739 KR

10815-Global-Healing-Oxy-Powder-120-kapslar-300x300.png
Global-Healing-Oxy-Powder-120-300x251.png

Global Healing Oxy-Powder, 120 kapsler

Global Healing Artnr: 10815
(1) customer review

Oxy-Powder er et kosttilskudd ved forstoppelse og treg tarm. Det er et syrebasert produkt som inneholder en kombinasjon av ozonbundet magnesium og naturlig sitronsyre som sammen hjelper til med å løse opp og setter igang avføringsprosessen. 120 kapsler. Du tar kapslene på kvelden før du legger deg. Les mer nedenfor. Les mer

739 KR

Kjøp mer - spar mer
2 for 709 kr/stk
4 for 672 kr/stk
12 for 636 kr/stk

På lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 2-4 Dagers Leveringstid
  • Fornøyd-garanti
  • Fri frakt over         

Beskrivelse

Oxy-Powder

Slik fungerer Oxy-Powder ?

Oxy-Powder er et kostholdstilskudd for forstoppelse og treg tarm. Det er et oksygenbasert produkt som inneholder en kombinasjon av ozonbundet magnesium og naturlig sitronsyre som sammen hjelper til med å løse opp og transportere avfall. Dette gjøres ved at avfallet kommer ut som løs avføring. Oxy-Powder har blitt brukt av over en million fornøyde kunder.

Hvorfor Oxy-Powder?

  • Mykere for tarmen enn f.eks. psyllium og vulkansk sand som «skraper» ut.
  • Inneholder ingen sterke urter som kan være irriterende for noen mennesker.
  • Du trenger ikke drikke noe kvalmende drikke eller blandinger.
  • Forårsaker ingen ubalanser i tarmfloraen.

Det kan brukes på to forskjellige måter:

1. 7-dagers oksygenbasert tarmrensing:

Du kan gjøre denne rensingen mer eller mindre intens, avhengig av vaner og behov. Jo renere og enklere mat du spiser i løpet av denne perioden, jo bedre resultater får du. For potensielle resultater, anbefaler vi å spise: salat, grønnsaker, frukt, grønnsaksupper og / eller grønne smoothies i løpet av uken. Reduser eller fjern kjøtt, sukker og gluten. Du får resultater i alle fall, men det første alternativet er lettere for kroppen.

Instruksjoner: Om kvelden før du legger deg: ta 2 kapsler med Oxy-Powder med et stort glass sitronvann. Bygg deretter opp dosen ved å tilsette kapsel per natt til du trenger å gå på toalettet 3-5 ganger om dagen. Når du besøker toalettet, vil avføringen være litt til veldig løs, noe som betyr at det blir en rensing. Når dette skjer, hold dosen i 7 dager og deretter avslutt i 2-3 dager. For noen er det nok å ha 3-4 kapsler og for andre opp til 6 kapsler for å gå på toalettet 3-5 ganger på en dag.

Merk: Betennelse og gasser er naturlige reaksjoner på en rensing, noe som kan skje når kroppen frigjør giftstoffer. Oxy-powder fungerer på en annen måte enn andre. Derfor kan man ikke se «spor etter rensing» på toalettet. Det eneste du legger merke til er at avføringen er mye løsere. Det som skjer er at oxy-pulveret er med på å løse opp tarminnholdet og bringer plakk og annet ut som vanlig.

Merk: Hvis du har brukt linfrø eller psylliumfrø før, ser det veldig annerledes ut, da disse «skraper» langs tarmveggene og tar med seg biter av gammelt «rusk».

For å forbedre effekten av rensing og gi tarmen din en sjanse til å balansere seg selv, anbefaler Dr. Group effektive melkesyrebakterier hver morgen i løpet av kurset, og du drikker 2-3 liter rent vann hver dag, helst med fersk sitronsaft.

2. Opprettholde en oksygenrik tarm:

For å opprettholde resultatene i fremtiden, kan du ta en vedlikeholdsdose når du føler behov.

Instruksjoner: Ta enten 3-6 kapsler et par ganger i uken kvelden før leggetid eller en kapsel hver kveld før du legger deg. På denne måten hjelper du magen til å opprettholde et optimalt miljø, som virkelig kan være nødvendig i vår tid.

Merk: Oppbevares utilgjengelig for barn. Ikke for barn, gravide eller ammende. Rådfør deg med lege eller helserådgiver hvis du har hatt nyre- eller hjertesykdom eller har andre spørsmål om bruk av produktet. Tilskudd skal ikke brukes som et alternativ for et variert kosthold. Ikke ment som et magnesiumtilskudd.

Næringsinnhold per 4 kapsler:
1400 mg elementært magnesium * i form av 2746 mg ozonert magnesiumoksyd.
100 mg naturlig sitronsyre.
*Elementært magnesium er i «ubundet» mengde. Magnesium er bundet til andre stoffer, for eksempel rot, oksid, sitrat, malat, etc. For å stabilisere produktet og forbedre absorpsjonen.

Ingredienser: Ozonert magnesiumoksyd, naturlig sitronsyre, organisk akasiegummi (fyllstoff), grønnsakskapsler.

Innhold: 120 vegetabilske kapsler – for en 7-dagers kur trenger du 50-70 stykker, så må du opprettholde steg 2.

Produsent: Global Healing, USA.

1 omtale for Global Healing Oxy-Powder, 120 kapsler

  1. Camilla (bekreftet eier)

    Fungerer virkelig. Får ikke vondt i magen eller noe, den bare renser godt.

    • Sara på Glimja

      Takk for din tilbakemelding Camilla! Så flott å høre at produktet har fungert så bra for deg 😍

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.