Enzymedica – SerraGold 60 kapslar

EnzymedicaArtnr: 30003

379 KR

Enzymedica – SerraGold 60 kapslar

Enzymedica Artnr: 30003
Dette produktet venter på å bli oversatt til norsk. Så lenge du kan lese produktteksten på svensk. Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte kundeservice.

SerraGold är ett kosttillskott som innehåller serrapeptaseenzymer och proteasenzymeer. De arbetar för att optimera kroppens återhämtningsprocesser och immunfunktion. De är veganvänliga och skonsamma mot magen. 60 kapslar. Les mer

379 KR

På lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 2-4 Dagers Leveringstid
  • Fornøyd-garanti
  • Fri frakt over         

Beskrivelse

SerraGold

SerraGold är ett kosttillskott som innehåller serrapeptaseenzymer och proteasenzymeer. De arbetar för att optimera kroppens återhämtningsprocesser och immunfunktion. De är veganvänliga och skonsamma mot magen.

– Serrapeptas är ett proteolytiskt enzym, vilket innebär att det bryter ner protein. Medan enzymer är mest kända för att bryta ner mat i tarmen kan de också bryta ner föreningar någon annanstans i kroppen. Serrapeptas är ett av de enzymer som fungerar bra utanför tarmen. Den har förmågan att överleva matsmältningskanalen och cirkulera genom kroppen, bryter ner oönskade och skadade proteiner var som helst de hittar dem och stödjer således fysisk återhämtning.
– Proteasenzymer katalyserar nedbrytningen av bindningarna mellan aminosyror i proteiner.

Dosering vuxna: Ta 1 kapsel dagligen på fastande mage, 1 timme före eller 2 timmar efter en måltid.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Förvaring: Öppnad burk förvaras bäst mörkt och svalt.

Innehåll per kapsel:
Kalcium (kalciumcitrat) 17,5 mg
Magnesium (magnesiumcitrat) 0,1 mg
Proteas Thera-blend ™ 80000 HUT
Serrapeptas 100000 SPU

Ingredienser: kalciumcitrat, magnesiumcitrat, protease, serrapeptas, vegetabilisk kapsel: cellulosa och vatten. Fri från ägg, mjölk, gluten, majs, soja.

Innehåll burk: 60 kapslar.

Tillverkare: Enzymedica, USA

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.