Köp Linnex Rub Stift, 50 g hos | Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt över 500kr Bonusprodukter Poäng på alla dina köp
Linnex Rub Stift, 50 g i gruppen Träningstillbehör / Liniment hos Tillskottsbolaget (GREATEARTH0010)
Linnex Rub Stift, 50 g
Linnex Rub Stift, 50 g

Linnex Rub Stift, 50 g

Artnr: GREATEARTH0010

Linnex Rub Stift är ett oerhört starkt och effektivt liniment som dessutom är ett av de absolut populäraste linimenten på marknaden.

189 kr
:
: !
:
:
 
Lägg i kundvagnen

Lagervara: 1-3 arbetsdagar

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tillfälligt slut

Fri frakt över 500 kr!
Bonusprodukter i kassan!
Poäng på alla dina köp!

Linnex Rub Stift är ett oerhört starkt och effektivt liniment som dessutom är ett av de absolut populäraste linimenten på marknaden.

Produktinformation

Linnex Rub Stift är ett oerhört starkt och effektivt liniment som dessutom är ett av de absolut populäraste linimenten på marknaden.

  • Ökar blodcirkulationen & minskar smärtan
  • Lindrar smärta och värk i muskler
  • Förebygger skador och smärta
  • Mjukar upp musklerna
  • Kladdfritt stift

Vad är Linnex Rub Stift?
Linnex stift är ett mycket effektivt liniment som bland annat kan användas för att förebygga skador och smärta, men även lindra störta och värk i muskler. Du styrker enkelt på det på det berörda området med hjälp av sticket och slipper alltså bli kladdig på händerna! Linnex Rub Stift lindrar inte bara muskel- och ledvärk utan värmer även upp ömma och stela muskler.

När ska man ta Linnex Rub Stift?
Du kan använda Linnex Rub Stift på flera olika sätt och de allra flesta av oss har ett eller flera tillfällen där ett Rub Stift från Linnex hade underlättat! Till exempel kan liniment appliceras i förebyggande syfte, innan fysisk aktivitet, för att öka blodcirkulationen, mjuka upp musklerna och förebygga eventuella skador eller smärta. Du kan applicera Linnex om du har tillfälliga smärtor i muskler och/eller leder, har råkat ut för en muskelsträckning eller överansträngning. Men även du som inte är fysiskt aktiv kan ha hjälp av Linnex Rub Stift för att klara vardagens sysslor. 

Varför Linnex Rub Stift?
Det kanske absolut bästa med Linnex Rub Stift, förutom dess goda effekt på dina muskler och leder, är att det är i stick-form! Liniment finns i form av allt från salva till plåster, men även sticks. Ett stick gör appliceringen både smidig, snabb och kladdfri.
______________________________________

Ingredienser: Petrolatum, paraffin, lanolin, Mentol, Etylsalicylat, Glykolsalicylat, Capsicum Frutescens Resin, Citrus Limon Peel Oil, Kamfer, Lavandula Angustifolia blomolja, Limonene, Citral, Linalool, Geraniol

Användning: Prova först på en liten yta. En till två tunna strykningar på det aktuella området. Behandla högst 2 gånger per dag. Det tar ca 5-15 min för effekt. Effekten ökar med värme och vid rörelse. Områden med tunn hud är extra känsliga.

Information: Endast för utvärtes bruk. Undvik sår, slemhinnor och ögon. Ej för överkänsliga mot Salicylater, gravida, ammande eller barn under 12 år.

Recensioner
Betyg
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Betyg
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.

Den här produkten har inga recensioner.

Leverans & Betalning

Fri frakt och snabb leverans.

Du för alltid din beställning fraktfritt när du handlar för över 500kr. Handlar du för under 500kr så kostar frakten endast 59kr (beroende på vilket fraktsätt du väljer i kassan). Din beställning levereras till närmsta postombud och levereras av PostNord..

Smidiga betalningar.

Betala i din egen takt med SVEA. Du kan t.ex. välja mellan direktbetalning, kortbetalning eller faktura. Inget av betalsätten har n?gra extra avgifter och du kan dessutom välja att dela upp din betalning eller skjuta fram fakturan.

Poäng på dina köp.

Hos oss får du alltid poäng på alla dina köp - dessa poäng kan du sedan använda för att köpa nya produkter. Genom att samla poäng kan du få upp till 5% återbäring på allt du handlar - med andra ord lönar det sig att handla ALLA dina kosttillskott och träningstillbehör hos oss!

Tips! - baka med denna produkt

Barebells Proteinbar, 55 g
Barebells proteinbars innehåller hela 20 g protein men endast 2 g socker, allt detta under 20...
30 kr
Barebells Vegan Protein Bar, 55 g
Barebells veganska, utsökta proteinbar; fullproppad med protein och god smak, helt utan anima...
30 kr
SOLID Nutrition Isolate, 750 g
23
ISOLATE är ett vassleproteinisolat med extremt hög proteinhalt som dessutom är lakt...
269 kr (349 kr)
Fairing Magnesium, 100 caps
Magnesium spelar en viktig roll i regleringen av elektrolytbalansen, proteinsyntesen och energioms...
129 kr
Köp!
Info
SOLID Nutrition SLIM, 240 g
SLIM är en effektiv fettförbrännare med noga utvalda ingredienser och utsökta ...
249 kr
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se