Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13

Snabbförsegling Gyeon Q²M CeramicDetailer

Snabbförsegling som förbättrar glansen och avrinningen på både befintliga lackskydd och obehandlad lack. Kan användas på både våt och torr yta!

FRI FRAKT VID ORDER ÖVER 299 kr
Pris från144 kr
-15%169 kr

Välj:

Produktomdömen
4.6
Baserat på 84 omdömen
  1. Omöjligt att misslyckas med. Underhåller det keramiska skyddet på ett enkelt sätt
    sv
    S T 10.12.2023
  2. Bästa QD
    se
    Bergström M 25.8.2023
  3. Så himla enkel att använda och resultatet. Jag har aldrig varit med om något liknande. Torkning går snabbare när jag använder den som torkstöd. Glanse...
    se
    Karlsson C 13.6.2023
  4. Jättebra enkel att använda.
    se
    Moreton G 25.5.2023
  5. Aldrig varit så nöjd med bilen efter tvätten och när jag var lagt på detta medel riktigt grymt medel
    se
    M C 23.5.2023
  6. Grym! Fungerar riktigt bra både på torr bil och som torkstöd på blöt bil
    se
    Kindström F 2.3.2023
  7. Toppen rengöring samtidigt som du applicerar en lättare yta av keramiskt skydd. Super på ytor där man inte vill långtidsbehandla med Infinite eller li...
    se
    Bengtsson E 20.2.2023
  8. Mycket lättanvänd och bra produkt som boostar glans och avrinning på enkelt sätt.
    se
    Claesson S 31.10.2022
  9. jätte bra
    se
    L M 25.10.2022
  10. Bästa detailern jag testat blir sjukt hal yta direkt
    se
    Bergström M 1.8.2022
Ofta ställda frågor om produkten
Inga frågor har ställts om produkten ännu

Snabbförsegling som förbättrar glansen och avrinningen på både befintliga lackskydd och obehandlad lack. Kan användas på både våt och torr yta!

Förlänger hållbarheten på den keramiska förseglingen!
Förbättrar förseglingens avstötningsförmåga och glans!
Fungerar även som ett enskilt skydd för lackytan!

Gyeon Q²M CeramicDetailer är en produkt som används för att underhålla befintliga keramiska lackskydd. Den kan också användas på obehandlad lack som ett snabbt och lättapplicerat lackskydd. Medlet ökar ytans glans och har hydrofobiska egenskaper. CeramicDetailer är mycket lättanvänd eftersom den kan användas på både våt och torr yta, och den fungerar därför också som torkstöd. Produkten har utvecklats för att användas som toppbeläggning på lackskydd, men den kan också användas enskilt för att skydda och ge glans åt lacken. Kan användas på alla utvändiga ytor.

"Gyeon är ett sydkoreanskt varumärke som specialiserar sig på högkvalitativa bilvårdsprodukter, vilket inkluderar tvätt-, rengörings- och polermedel samt produkter för fordonsskydd. Tillverkarens uppdrag är att kontinuerligt utveckla nya produkter och lösningar för bilvårdsbranschen och att vara ledande inom området. Detta mål understöds av ett eget laboratorium där erfarna forskare utvecklar och tillverkar nästan alla av Gyeons produkter med över ett decenniums erfarenhet. I sortimentet finns högsta kvalitetsprodukter för både hem- och hobbybruk samt professionell användning, då kompromisser inte är en del av Gyeons varumärkesidentitet."

Egenskaper

  • Produkt: Gyeon Q²M CeramicDetailer
  • Användningsområde: Underhålla keramiska lackskydd och skydda lacken
  • Förpackning: Plastflaska med spraymunstycke
  • Storlek: 400 / 1000 ml
  • Lämplig för alla utvändiga ytor

Autodudes snabbmanual

Spraya CeramicDetailer i en lätt fuktad mikrofiberduk, till exempel Gyeon Q²M PolishWipe EVO och sprid ut ett jämnt lager på ytan. Buffa därefter av ytan med en ren och torr poleringsduk, exempelvis Gyeon Q²M SoftWipe EVO.

Information om varningsetikett:
H319
Orsakar allvarlig ögonirritation.

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 299 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.