Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13
✅ PRISVÄRT!

Fälgrengöringspaket - BASIC

Prisvärt rengöringspaket för fälgarna! Innehåller ett flertal rengöringsmedel och passande verktyg för en felfri grundlig rengöring av dina fälgar!

FRI FRAKT FÖR DENNA PRODUKT!
445 kr
-28%615 kr
Produktnummer: HSKIT344-2

Okänd tillgänglighet

Produktomdömen
4.6
Baserat på 53 omdömen
  1. Toimii. Joskin hanska on mallia "jättiläisen käsi" ja tarkoitukseensa (ahtaat vanteiden puolat, jarrusatulat ym.) ei parhain mahdollinen. Parempi vaih...
    fi
    Snabb S 24.6.2023
  2. Hyvä!
    fi
    K S 23.5.2023
  3. Når det sprayes på løber det ikke bare af dom de andre produkter, så kan klart anbefales
    dk
    Guldbrandsen K 23.5.2023
  4. Loistava paketti!
    fi
    L J 16.11.2022
  5. En tiedä paremmasta mutta jätän yhden tähden jos parempi tulee vastaan…
    fi
    N T 5.5.2022
  6. Hyvä setti, saa vanteet kunnolla puhtaaksi.
    fi
    Nykänen E 6.5.2020
  7. Kaikki mitä tarvitsee paskojen poistoon
    fi
    Molander S 28.4.2019
Ofta ställda frågor om produkten
Inga frågor har ställts om produkten ännu

Prisvärt rengöringspaket för fälgarna! Innehåller ett flertal rengöringsmedel och passande verktyg för en felfri grundlig rengöring av dina fälgar!

⭐️ UPPDATERAT PAKET 2023!! ⭐️

Fälgrengöringspaket - BASIC är ett paket innehållande rengöringsmedel och verktyg för en felfri grundlig rengöring av dina fälgar. Alla produkter är noggrant utvalda och håller mycket hög kvalitét samtidigt som de är enkla att använda. Paketet består av de allra bästa och mest prisvärda produkterna för grundlig fälgrengöring i vårt sortiment, för att kunna garantera en fläckfri rengöring och ett skinande rent resultat. 

Det finns även ett mer utförligt paket, som bland annat inkluderar en lättapplicerad fälgförsegling! Fälgrengöringspaket - DELUXE

Innehåller

Efter en grundlig rengöring av fälgarna rekommenderar vi att lägga ett skydd på dina fälgar för att förbättra hydrofobiciteten (avrinningen) som gör det svårare för smuts att få fäste på dina fälgar och på så sätt underlättar framtida underhållstvätt. I Fälgrengöringspaket DELUXE ingår en lättapplicerad fälgförsegling Gyeon Q2 Rim som tål extremt höga temperaturer och aggressiva tvättkemikalier som håller bromsdamm och övriga skadliga partiklar från bromsklossar borta från fälgen. 

Info om produkterna

King Carthur Iron Remover, 500 ml är ett snabbverkande och effektivt men samtidigt skonsamt medel, som fungerar både som flygrostlösare och fälgrengöring. Medlet avlägsnar alla järnbaserade föroreningar, såväl bromsdamm som ingrodda metallpartiklar, snabbt och effektivt från både lack och fälgar. Förutom de ingredienser som reagerar med och löser upp järnpartiklar innehåller medlet även effektivt rengörande ingredienser, som samtidigt löser upp ingrodd smuts från fälgarna. King Carthur Iron Remover passar för flygrostlösning på både fälgar och lack.

ValetPro Citrus Tar Remover, 500 ml är en tjär och limborttagare som är baserad på citrusoljor, vilket gör den till ett mycket effektivt rengöringsmedel. Kan även användas på gummi, syntetiska mattor och möbler för att lösa upp oljebaserade fläckar. Det fungerar även utmärkt för att lösa spår av skorna på dörrmattan. Fläckar av tjära är framtäder ofta som svarta prickar, men kan ibland vara svåra att se, särskilt på svarta ytor. Men tas inte dessa fläckar bort så kan de orsaka bestående skador på lacken.

CAR5 Wheel Cleaner, 500 ml är ett snabbverkande, effektivt och pH-neutralt rengöringsmedel som passar alla typer av fälgar. Wheel Cleaner består av ingredienser som reagerar och tar bort både konventionell och järnbaserad smuts, såsom bromsdamm. Eftersom CAR5 Wheel Cleaner är pH-neutral är den skonsam och lämplig för applicering även på lackade ytor, vilket gör den till ett mycket kostnadseffektivt alternativ. För att sammanfatta CAR5 Wheel Cleaner så är det både en användarvänlig fälgrengöring och flygrostlösare, som är lämplig för både en snabb underhållstvätt och en professionell heltäckande tvätt. Dessutom är medlet helt fritt från syra, vilket gör det helt säkert för alla bilens yttre ytor. 

Tvätthandske CAR5 5Finger: är en dubbelsidig tvätthandske som är särskilt lämpad för att tvätta smutsiga delar och trånga utrymmen. 5Finger är formad för att följa handens form och fingrar. Detta säkerställer både ett stadigt grepp om handsken och en bra känsla vid olika former av rengöring av fordonet. Dessutom är det lättare att komma åt med fingrarna även i de minsta springorna som inte går att nå med en vanlig tvätthandske. Den gråa sidan av mikrofibertvätthandsken är korthårig men mjuk och dess struktur ger en bra känsla över fordonets former och delar. Det korthåriga håret är idealiskt för att rengöra riktigt smutsiga delar av fordonet, såsom fälgar. Tack vare den handskliknande designen kan fälgarna rengöras detaljerat och enkelt.

Detailing Brush - 24,5 mm är ett riktigt praktiskt verktyg för en effektiv rengöring av svåråtkomliga eller ojämna ytor i både bilens interiör och exteriör. Storleken på 24,5 mm i diameter gör den bra lämpad för ett mångsidigt arbete. Perfekt att rengöra dörrlister, fläktar, luckor, behållare och mycket mer. Ett måste för alla bilvårdare!

Autodudes snabbmanual 

Vi rekommenderar att läsa snabbmanualen för den specifika produkten på respektive produktsida eller på medföljande användarmanual. Generella instruktioner för rengöring hittar du i vår Bilvårdsguide

Information om varningsetikett:
H304
Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H412
Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
H302
Skadligt vid förtäring.
H319
Orsakar allvarlig ögonirritation.
H317
Kan orsaka allergisk hudreaktion.

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 299 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.