Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13

Lackförsegling tershine Magnify Coating, 30 ml

Lackförsegling från svenska tershine av hög kvalite. Ger skydd, hög glans och en hållbarhet upp till 12 månader.

FRI FRAKT VID ORDER ÖVER 1198 kr
Pris från686 kr
-14%797 kr

Välj:

Produktomdömen
4.8
Baserat på 61 omdömen
  1. Lättarbetat
    sv
    Käll N 3.4.2024
  2. Försegligen har hållt i 2 år.
    sv
    J U 5.12.2023
  3. Funkar kanon bra hållbarhet
    se
    P C 15.8.2023
  4. Grym produkt, enkel att applicera, lätt att torka av och fin glans på grejerna efter att jag applicerade efter polering.
    se
    B M 24.7.2023
  5. Bästa hittills
    se
    K P 8.5.2023
  6. Var noga med att lera bilen och göra förarbetet så håller denna försegling längre än dyrare alternativ.
    se
    J U 23.2.2023
  7. Enkel att applicera och sjukt bra! fastnar inte alls lika mycket smuts och ger sjukt bra avrinning.
    se
    S H 21.12.2022
  8. Alltid nöjd. Idiotenkel att använda. Torka efter ca 5 min men enklast att kontrollera när det blivit "bubbligt". Då är det redo! Funkar väldigt bra på...
    se
    Aliju E 24.10.2022
  9. Galet lättarbetad!
    se
    O P 24.10.2022
  10. Första Keramiska coatingen jag prövat. Tips är att står ni ute och lägger den blir flashtiden markant mycket mindre, max 3-3.5min.
    se
    Karlsson M 2.10.2022
Ofta ställda frågor om produkten
9.10.2022 Z,  Hur bra funkar denna på glas jämfört med "dedikerad" glasförsegling? Han säger att det ska funka på glas.
Hej, Tack för din fråga! Det beror på vilken glasförsegling man använder. Men i dom flesta fallen är det bättre med en riktigt glasförsegling till rutorna. En glasförsegling fäster bättre på rutor än vad ett vanligt vax till billack gör. Hoppas du förstår vad jag menar! Ha det fint :)
29.9.2023 Anders ,  Hej. 1. Om man vill lägga 2 lager, ska man låta första lagret härda först? 2. Funkar denna som uv-skydd på lycktglas? // Anders
Hej, Tack för din fråga! Ja för bästa resultat skulle jag rekommendera att låta första lagret härda helt innan du går på med nästa lager. Du kan använda denna på bla glas men den har tyvärr inte något uv-skydd. Jag skulle rekommendera denna som försegling på lyktglas med uv-skydd: https://www.autodude.se/sv/produkt/akrylplastforsegling_nanolex_si3d_headlight Allt gott!

Lackförsegling från svenska tershine av hög kvalite. Ger skydd, hög glans och en hållbarhet upp till 12 månader.

tershine Magnify Coating är en lackförsegling av hög kvalité som ger skydd, vattenavrinning och glans. Denna lackförsegling är enkel att applicera och ger en hållbarhet upp till 1 år. tershine Magnify är ett 1-stegs-lackskydd som går använda som ett eget skydd, men även som bottenskydd som sedan toppas med något annat skydd som t.ex. tershine Refract. Magnify kan appliceras antingen i ett steg eller i flera lager för ökad effekt. Förutom lack går den även att lägga på glasrutor, plast, fälgar och folie. Produkten levereras i en exklusiv förpackning och med 1 st appliceringskudde samt 5 st appliceringsdukar.

Gemensamt för alla produkter från tershine är att de är framtagna och utvecklade i Sverige med stor passion för bilvård. Inget har lämnats åt slumpen under utvecklingen. Samtliga produkter från tershine är framtagna för att ge bästa möjliga prestanda samtidigt att vem som helst ska kunna använda de.

Tips! Går att beställa i paketpris tillsammans med 5st mikrofiberdukar, King Carthur Royal Flush.

Egenskaper

  • Produkt: Lackförsegling tershine Magnify Coating
  • Användningsområde: Ge skydd, glans och vattenavstötning
  • Förpackning: Glasflaska med pipmunstycke
  • Storlek: 30 ml
  • Åtgång: 30 ml räcker till ca 2-3 bilar beroende på storlek
  • Utvecklat i Sverige

Autodude snabbmanual

Lackskydd fäster bäst och kommer hålla längst på en fin yta. För bästa effekt rekommenderar vi att lägga lackskydd på en ny eller polerad yta.

Följ även tillverkarens manual.

1. Gör en grundlig rengöring av bilen innan du påbörjar behandlingen av lackskyddet. Fullborda rengöringen genom att ta bort rengöringsmedel och rester från polering med till exempel tershine Prime Gör detta steg mycket noggrant, annars är lackskyddet meningslöst!

2. En lämplig temperatur för applicering av lackskyddet är 5-30°C. Använd skyddshandskar, och om du är känslig för starka dofter så använd andningsskydd. Skaka flaskan noggrant innan behandling ska påbörjas! Applicera lackskyddet med medföljande appliceringsdukar och applicera ett tunt lager på en yta i taget. Applicera med en fram-och-tillbaka rörelse och med lätt tryck. Låt ytan verka ca 5 minuter.

3. Torka bort överflödigt medel omedelbart med en separat, ren och torr mikrofiberduk. Det är bra att använda två mikrofiberdukar vid detta steget, den ena till att torka bort det mesta, och den andra till att polera upp ytan till en fin glans. När man torkar av behöver man inte trycka för mycket. Lägg mikrofiberdukarna i blöt direkt efter poleringen, så att du får bort så mycket medel som möjligt från dukarna.

4. Om medlet stelnar på ytan kan du försöka mjuka upp det genom att applicera ett nytt lager medel ovanpå det gamla.

5. För bästa resultat: Låt förseglingen torka inomhus minst 12 timmar (i ca 20 °C) före kontakt med vatten. Tvätta inte bilen inom 72 timmar efter behandlingen.

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 1198 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.