Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13
✅ MED COATING

Glasrengöring King Carthur Glass Cleaner + Coat, 500 ml

Ett förseglande glasrengöringsmedel som effektivt tar bort både fett och oljebaserad smuts samt insektsrester. Lämnar en vatten- och smutsavvisande skyddsfilm.

FRI FRAKT VID ORDER ÖVER 1198 kr
NaN kr

Välj:

Produktomdömen
4.1
Baserat på 121 omdömen
  1. Inget spraymunstycke
    sv
    E T 4.4.2024
  2. Stod som gåva men var inte med i paketet
    sv
    Söräng A 2.1.2024
  3. Måste gnugga mycket så man blir av med ränder.
    sv
    Lokvancic A 2.1.2024
  4. Fräsch doft ger ny glans på rutor utan att det blir märken efteråt.
    sv
    O M 9.12.2023
  5. Mycket bra förbuk
    sv
    Bengtsson D 8.12.2023
  6. Blev förvånad av resultatet, rengör perfekt och lämna ingen ränder,
    sv
    F S 5.12.2023
  7. Väldigt besviken på produkten, Har använt andra glasrengöringar tillexempel från Gyeon och aldrig ha...
    sv
    H M 29.9.2023
    Autodude: Hej, Och stort tack för din recension! Det var tr...
  8. Blir lite väl flammigt efter.
    sv
    Johansson N 28.9.2023
  9. Ger bra coat på rutorna.
    sv
    Jakobsson M 25.9.2023
  10. Verkar helt OK! Ska prova igen på insidan eftersom viss flammighet uppstått. På utsidan åker dock vattendropparna av snabbt ocj enkelt. Dessutom jobba...
    se
    Strid L 5.9.2023
Ofta ställda frågor om produkten
Inga frågor har ställts om produkten ännu

Ett förseglande glasrengöringsmedel som effektivt tar bort både fett och oljebaserad smuts samt insektsrester. Lämnar en vatten- och smutsavvisande skyddsfilm.

FÄRGFRI GLASRENGÖRING MED GLASFÖRSEGLING - ALLT I SAMMA PRODUKT!

King Carthur Glass Cleaner + Coat är ett mycket innovativt glasrengöringsmedel som är lämplig för bilens exteriöra  och interiöra glasytor på grund av dess förseglande egenskaper. King Carthur Glass Cleaner + Coat fungerar även på glasytor ute och inne i bilen såväl som glasytor och speglar i hemmet. Glass Cleaner + Coat biter effektivt på fett och oljebaserad smuts samt insektsrester och kalk och löser även ingrodd smuts snabbt och enkelt. Samtidigt bildar medlet en genomskinlig och mycket hal skyddsfilm på glasytan, som effektivt stöter bort vatten och smuts. Den hydrofoba skyddsfilmen underlättar efterföljande rengöring, ökar sikten och säkerheten vid körning i dåliga väderförhållanden. Dessutom minskar behovet av att använda vindrutetorkare, eftersom vatten avlägsnas från vindrutan av sig självt vid körning i höga hastigheter. De antistatiska egenskaperna förhindrar att damm fastnar och på så sätt förblir glasytorna på både bilen och hemmet klara så länge som möjligt!

Kan användas på både oskyddat och behandlat glas, för att förbättra hållbarheten och avstötningsförmågan hos den befintliga förseglingen. Mycket lätt att använda, lämnar inga fläckar eller ränder. Medlet är färdigblandat och redo att användas, med ett högkvalitativt spraymunstycke. Triggern som medföljer kan ställas i två lägen med olika sprayblomma, en smal avsedd för en enorm precision och en bred som sprider medlet i en bred och fin dimma. Vrid enkelt på munstycket och välj din spraybild efter behov. Användningen är behaglig med fräsch citrusdoft! VOC-fri.

Välj King Carthur Glass Cleaner + Coat om:

Du letar efter ett rengöringsmedel lämplig för glas med befintlig försegling
 Du letar efter en glasrengöring med utmärkt rengöringskraft
 Du vill ha en glasrengöring som ger en smuts- och vattenavvisande förmåga

Autodudes kommentar: "Kombinerad glasrengöring och försegling, vilken kanonuppfinning! Den fungerar också utmärkt för att återuppliva en redan sliten glasförsegling och förlänga förseglingens livslängd. Minskar risken att smuts och fingeravtryck fäster på glasytan!"

King Carthurs produktutvecklare har tagit fram produkter med ett enda mål: oavsett om det är en avancerad keramisk försegling, en fälgborste eller något däremellan så ska King Carthur vara det bästa alternativet på marknaden. Varumärket är känt för sin exceptionella kvalitet och sina högpresterande bilvårdsprodukter, som passar lika bra för såväl professionellt bruk som för den medvetne bilvårdaren. KC-sortimentet innehåller tvätt- och rengöringsmedel, poler- och skyddsmedel samt alla slags tillbehör. Produkternas prestanda tillfredsställer även den mest entusiastiska bilvårdaren. Genom att välja King Carthur vet du att du får den bästa prestandan och kvaliteten som finns tillgänglig i varje kategori.

Egenskaper

  • Produkt: Glasrengöring King Carthur Glass Cleaner + Coat, 500 ml
  • Användningsområde: Rengöring och skydd av glasytor
  • Förpackning: Plastflaska med säkerhetslock, trigger med sprayfunktion medföljer
  • Storlek: 500 ml
  • Doft: Färsk citrus
  • Lämnar en vatten- och smutsavvisande skyddsfilm
  • Lämplig för alla glasytor
  • Redo att användas
  • VOC-fri
  • Biologiskt nedbrytbar
  • Högkvalitativ ställbar trigger (Stängd, bred spraybild, smal spraybild)

Autodudes Snabbmanual

Skaka flaskan väl före användning. Spraya antingen direkt på glaset eller på en ren mikrofiberduk. Rengör ytan med duken, vänd till den rena sidan av torkduken och polera glaset klart.

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 1198 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.