Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13

Bilschampo Gyeon Q²M PPF Wash

Effektivt schampo speciellt framtaget för folierade ytor, som dessutom har järnborttagningsegenskaper för att ta bort lätt flygrost/bromsdamm. Fungerar bra på fälgar!

FRI FRAKT FÖR DENNA PRODUKT!
Pris från322 kr
-15%379 kr

Välj:

Produktomdömen
4.9
Baserat på 10 omdömen
  1. Använder den som schampo till fälgar för att verkligen få fälgarna rena
    se
    Hallgren K 15.10.2020
  2. Loistava vaihtoehto ns. Neutraaliksi kinnastelushampooksi
    fi
    Riihimäki A 22.3.2024
Ofta ställda frågor om produkten
Inga frågor har ställts om produkten ännu

Effektivt schampo speciellt framtaget för folierade ytor, som dessutom har järnborttagningsegenskaper för att ta bort lätt flygrost/bromsdamm. Fungerar bra på fälgar!

 Säkert schampo för folierade ytor och fälgar!
Ger en perfekt ren och återupplivad yta!
Innehåller inga förseglande ingredienser!

Gyeon Q²M PPF Wash är ett effektivt neutralt schampo som är särskilt utformat för folierade ytor samt fälgar. Schampots unika 3 i 1 formula rengör, avlägsnar föroreningar såsom flygrost och bromsdamm samt återupplivar foileringen eller PPF-ens egenskaper. Gyeon Q²M PPF Wash tar försiktigt bort ingrodd organisk smuts utan att skada ytan som rengörs. Tack vare dess hala egenskaper så fungerar det otroligt bra för att tvätta stora ytor och motverkar uppkomst av nya tvättrepor. Då schampot är fritt från vax och keramiska skyddsprodukter, så lämnar det inget skydd eller vattenavstötande yta efter sig och lämpar sig därmed utmärkt för den grundliga rengöringen.

Gyeon Q²M PPF Wash kan med fördel appliceras genom en Foam Lance, självklart går det utmärkt att använda den traditionella tvätthinks-metoden. Schampot kan även användas på alla typer av däck och behandlade ytor utan att påverka resultatet eller skyddet.

"Gyeon är ett sydkoreanskt varumärke som specialiserar sig på högkvalitativa bilvårdsprodukter, vilket inkluderar tvätt-, rengörings- och polermedel samt produkter för fordonsskydd. Tillverkarens uppdrag är att kontinuerligt utveckla nya produkter och lösningar för bilvårdsbranschen och att vara ledande inom området. Detta mål understöds av ett eget laboratorium där erfarna forskare utvecklar och tillverkar nästan alla av Gyeons produkter med över ett decenniums erfarenhet. I sortimentet finns högsta kvalitetsprodukter för både hem- och hobbybruk samt professionell användning, då kompromisser inte är en del av Gyeons varumärkesidentitet."

Egenskaper

  • Produkt: Bilschampo Gyeon Q²M PPF Wash
  • Användningsområde: Rengöra bilens alla ytor genom handtvätt
  • Förpackning: Plastflaska med doseringspump
  • Storlek: 400 ml & 1000 ml
  • Spädningsförhållande: 20 ml per 10 liter vatten (1:500)
  • Importör: Autodude
  • Framtaget för folierade ytor
  • Löser upp lätt flygrost /bromsdamm
  • Innehåller inte några skyddsmedel

Autodudes snabbmanual

Börja med att göra en noggrann förtvätt av bilen, använd tex KC Control Snow Foam tillsammans med en foam lance om du har möjlighet. Skaka flaskan och dosera 20 ml schampo per 10 L varmvatten i en tvätthink. Kom ihåg att alltid använda "två-hinks"-metoden och en tvätthandske för att undvika uppkomst av tvättrepor. Doppa tvätthandsken i hinken med schampo och arbeta sedan över bilen i långa, raka rörelser, uppifrån och ner. Låt inte medlet torka in på ytan, dela upp bilen i flera delar vid behov. Skölj av ordentligt med högtryckstvätt eller slang efter slutförd handtvätt och torka av ytan med en torkduk / gå vidare med nästa tvättsteg.

OBS! Låt ej produkten frysa. Förvara ej i direkt solljus eller på heta ytor. Låt inte medlet torka in på ytan.

Information om varningsetikett:
H302
Skadligt vid förtäring.
H315
Irriterar huden.
H319
Orsakar allvarlig ögonirritation.
H317
Kan orsaka allergisk hudreaktion.

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 299 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.