Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13
✅SNABBKOPPLING

Spolhandtag Dr Dirt Pressure Gun - Snabbkoppling

Smidigt spolhandtag med 1/4" snabbkoppling som gör handtaget kompatibel med ett helt gäng tillbehör med samma anslutning. Ansluts till slangen med 3/8" snabbkoppling eller M22 gängad koppling. Praktiskt verktyg!

FRI FRAKT FÖR DENNA PRODUKT!
Pris från575 kr
-18%699 kr

Välj:

Produktomdömen
4.8
Baserat på 13 omdömen
  1. Otroligt bra grejer men jag saknar snabbkoppling till att koppla slang
    se
    E R 8.11.2022
  2. Passade inte min HT spruta då innerdiametern på 22 mm sidan av kopplingen på slangsidan var 1 mm för liten. Denna dia borde anges i produktinfo då det...
    se
    Wallin T 12.8.2022
  3. Liittimet toimii hienosti!!
    fi
    Montonen A 9.9.2022
  4. Veldig god service.
    no
    Lund H 2.8.2022
  5. Laadukkaan tuntoinen kahva, suutinputki loistava pyöränkaarien ja helmojen alaosan pesuun autosta.
    fi
    Paakkola S 2.8.2022
  6. CLENIN pesuriin piti tehdä uusi letkunpää että sai kahvan kiinni,käytettävyys kahvalla erinomainen,vaahdottimen ja suihkuputken vuorottelu äärimmäisen...
    fi
    Hyttinen P 11.7.2022
  7. Ei sopinut suoraan clen pesuriin, tarvi käyttää letkuun tuleva liitin sorvarilla, ainoa ongelma. Muuten ihan huippua, lisäsi pesurin painettakin!
    fi
    Lindberg J 30.6.2022
Ofta ställda frågor om produkten
1.8.2022 Dan S,  Jag har en Kärcher K 5 premium.Och vill ha detta handtag vilka tillbehör kopplingar behöver jag.Jag har eran Foam Lance enl bild.Och dom korta spolmunstycken i olika färg skulle jag ha också.Mvh Dan Spång
Hej Dan, Det du behöver först är en adapter mellan spolhandtag och slang. Sök på art nr 12373 så kommer den fram. Har du en Foam Lance G2 så är den direktkompatibel med detta spolhandtag. Har du istället G1-versionen är det lite mer komplicerat, men det går att lösa. Vill du ha de olika spraymunstyckena hittar du dem genom art nr 8891. Har du några fler frågor är det bara att säga till. Allt gott!
13.8.2022 M,  passar detta handtag på en kärcher K5?
Hej Micke, Tillsammans med en extra adapter fungerar det galant. Adaptern i fråga är denna: https://www.autodude.se/sv/produkt/adapter_karcher_quick_connect_to_m22 . Hör av dig om du har några fler frågor. Allt gott!
1.9.2022 Fredrik ,  Tåler handtaget att köra kem genom? Typ alkalisk avfettning som blandas i med injektor redan i högtryckstvätten?
Hej, Ja det gör den, så det är inga problem! Allt gott

Smidigt spolhandtag med 1/4" snabbkoppling som gör handtaget kompatibel med ett helt gäng tillbehör med samma anslutning. Ansluts till slangen med 3/8" snabbkoppling eller M22 gängad koppling. Praktiskt verktyg!

PRODUKTEN HAR UTGÅTT - UPPDATERAD VERSION HITTAR DU HÄR!

Dr Dirt Pressure Gun är ett toppmodernt spolhandtag med 1/4" snabbkoppling. Tack vare sin smidiga snabbkopplingsfunktion kan du lätt konvertera ditt spolhandtag och använda den tillsammans med ett gäng smarta tillbehör, såsom högtryckslans, kortlans, foam lance eller direkt med munstycken. Spolhandtaget monteras till högtryckslangen med antingen M22 gängad koppling eller en 3/8" snabbkoppling, vilket gör att spolhandtaget är kompatibel med de flesta högtryckar som finns på marknaden. Dessutom är handtaget utrustat med en roterande koppling som motverkar att slangen vrider sig under använding, något som underlättar arbetet mer än vad du tror och gör att du kan fokusera på bilvården. Det lilla och smidiga spolhandtaget är välplanerat och perfekt även för dig som tvättar på ett område där det kan vara trångt och ont om plats för ett längre spolhandtag, såsom i garage eller GDS-bås. Dessutom är spolhandtaget enkelt att hantera och ger en ökad precision, vilket gör det till ett praktiskt verktyg. 

DR DIRT KVALITET!

Spolhandtaget är mycket användarvänlig och praktisk, och är utrustad med en säkerhetsanordning som förhindrar att avtryckaren aktiveras av misstag. Dr Dirt Pressure Gun är det självklara valet för såväl nybörjare, krävande entusiaster och för yrkesbruk. Den förenklar användningen av högtrycken, och gör speciellt användandet av en Foam Lance mycket smidig!

Köp spolhandtaget ensamt eller tillsammans med foam lance och spolrör med passande anslutning i ett smart paket!

Spolhandtaget är direkt kompatibel med ett flertal tillbehör med snabbkoppling, exempelvis:

Obs! För att så spolhandtaget att fungera med Kärcher K-maskiner krävs det en adapter: Adapter Kärcher Quick Connect/M22

Egenskaper

  • Produkt: Spolhandtag Dr Dirt Pressure Gun
  • Användiningsområde: Spolhandtag för högtryck
  • Max. vattentemperatur: 150°C
  • Max. tryck: 345 Bar
  • Max. vattenflöde: 40l / min
  • Anslutning spolhandtag: 3/8" snabbkoppling eller M22-gängad adapter
  • Anslutning adapter: 1/4" snabbkoppling
  • Roterande koppling som motverkar att slangen vrider sig

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 299 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.