Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13
✅ FÖR FOAM LANCE!

Skummande snabbförsegling King Carthur QuickCoat, 500 ml

Skummande snabbförsegling för användning på alla ytor! Skydda lack, plast, glas etc. REKOMMENDERAS STARKT!

FRI FRAKT FÖR DENNA PRODUKT!
Pris från849 kr
-24%1 116 kr

Välj:

Produktomdömen
4.5
Baserat på 1088 omdömen
  1. Blev förvånad att den funkade så bra. Blev grym avrinning och den är superlätt att använda med.
    sv
    Bernesjö R 21.3.2024
  2. Bra men jäklar så dyr, den gamla produkten som såldes på 1-litersflaska upplevde jag som bättre.
    sv
    Boman C 4.10.2023
  3. Det gör sitt jobb och det är jätte drygt,
    se
    Fattah S 30.8.2023
  4. Smidigt och snabbt för att lägga på ett hydrofobiskt lager.
    se
    Sjöström C 25.6.2023
  5. Ger en bra avrinning
    se
    Berlin J 16.5.2023
  6. Så långt nöjd
    se
    B P 8.5.2023
  7. Jättebra avrinning
    se
    Röberg L 2.5.2023
  8. Använt annat märke tidigare som dessutom var dyrare. Jag kommer inte byta efter att ha provat den här! Bilen stod ute 4 dagar efter + en bilresa på 80...
    se
    Wernlund J 1.5.2023
  9. Funkar extremt bra. Har helt slutat med mer tidsödande produkter. Snabbt, enkelt och ett grymt resultat! Behöver dock användas ofta av naturliga skäl....
    se
    Holgersson J 26.4.2023
  10. riktigt bra, Blev ett kanon resultat
    se
    G R 19.4.2023
Ofta ställda frågor om produkten
22.4.2019 A,  Funkar den bra att använda på vaxad bil eller är det andra förseglingar som gäller?
Hej Albin! Ursäkta sena responsen, vi har visst missat att svara på din fråga. Ja det är inga problem alls. "King Carthur QuickCoat" fungerar på i stort sett alla ytor. Lägger du det på ett redan existerande vaxlager eller försegling så "återupplivar" den både skydd och glans. Ha en fortsatt bra dag! // Johan
25.4.2019 M,  King Carthur QuickCoat och foam lance, hur mycket medel ska man fylla i behållaren innan man fyller på resten med vatten? Menar ni så lite som 20-100ml och resten vatten?
Hej M.Olsson! Ursäkta den sena responsen, vi hade visst missat att svara på din fråga. Ja det räcker, man kan prova sig fram lite vad man tycker är bra. "QuickCoat kan appliceras med antingen en foam lance eller skumspruta. Använd 50-100 ml (ca 3-6 korkar) medel för att försegla bilen första gången, sedan för underhållstvätt så räcker 20-50 ml (ca 1-3 korkar). För maximalt skum rekommenderar vi att använda foam lance." Ha en fortsatt bra dag! // Johan
4.5.2019 Simon A,  Hej! Skulle denna produkt fungera på husvagn? Tänker hela husvagnen inklusive rutor och takluckor för att lättare hålla dessa rena.
Hej Simon! Ja det fungerar även bra på husvagn. Ha en fortsatt bra dag! // Johan
1.6.2022 Janne W,  Kan man använda produkten på en aluminiumbåt?
Hej Janne, Ja, det funkar fint! Produkten är säker på i princip samtliga exteriöra ytor, båt som bil.
1.8.2022 H,  Försvinner effekten/ytskiktet på coatingen om jag torrtorkar bilen efter avspolningen?
Hej Henrik, Nej då, det är faktiskt att föredra att torka bilen efter du tvättat och sedan förseglat bilen med QuickCoat. Det är bara att torka på, det kommer inte förstöra ytskiktet!

 

Skummande snabbförsegling för användning på alla ytor! Skydda lack, plast, glas etc. REKOMMENDERAS STARKT!

 

King Carthur QuickCoat är det snabbaste och enklaste sättet att skydda bilens alla exteriöra ytor. Fungerar på ALLA ytor - lack, plast, gummi och glas och stöter bort smuts, vatten och olika föroreningar mycket effektivt. King Carthur QuickCoat appliceras på bilens ytor medan den fortfarande är blöt och spolas av efter någon minut - på nolltid har du en skyddad yta! QuickCoat är ett skummande snabbförsegling som mycket enkelt appliceras via en Foam Lance. Tack vare sina unika ingredienser bildar QuickCoat en osynlig och hydrofob skyddsfilm som förbättrar glansen och lämnar en skyddande hinna som stöter bort vatten och smuts, perfekt för dig som vill skydda din bil med minsta möjliga ansträngning! Det har aldrig tidigare varit smidigare att applicera en skyddsprodukt på bilen. QuickCoat fungerar bäst på en redan skyddad och behandlad yta för att "boosta" skyddet, men ger även mycket imponerande egenskaper som ensam skyddsprodukt på lacken. Hållbarhet upp till 2 månader! 

1. Spruta på ett skumlager QuickCoat - 2. Vänta... - 3. Skölj av - Färdigt!

Tack vare den otroligt enkla appliceringen är King Carthur QuickCoat otroligt lämplig som skyddsprodukt för skydd av större fordon, såsom arbetsmaskiner, husbilar och lastbilar. QuickCoat är extremt koncentrerad och en flaska räcker för ett skydd av upp till 20 bilar! King Carthur QuickCoat förstärker och framhäver lackens glans, samtidigt som det håller borta oönskat smuts och vatten, vilket gör det mycket smidigare att hålla bilen ren. QuickCoat lägger sig som ett osynligt tunt skyddande lager på all typ av lack, plast, gummi och glas.QuickCoat är definitivt det enklaste och snabbaste sättet att skydda bilens alla yttre ytor mot smuts och andra föroreningar. Om du söker en produkt för att snabbt och enkelt kunna skydda alla bilens yttre delar, då är King Carthur QuickCoat produkten för dig. Skyddar lackade ytor, plastdetaljer, vindrutor och gummiytor!

Kraftig och snabbverkande skyddsprodukt för alla bilens yttre ytor. Om du älskar glans och skydd så kan vi starkt rekommendera denna produkten!

Välj King Carthur QuickCoat om:

Du vill skydda bilens ALLA yttre delar så lätt som möjligt
Du värdesätter användarvänlighet
Du vill "boosta" ett redan existerande lackskydd

King Carthurs produktutvecklare har tagit fram produkter med ett enda mål: oavsett om det är en avancerad keramisk försegling, en fälgborste eller något däremellan så ska King Carthur vara det bästa alternativet på marknaden. Varumärket är känt för sin exceptionella kvalitet och sina högpresterande bilvårdsprodukter, som passar lika bra för såväl professionellt bruk som för den medvetne bilvårdaren. KC-sortimentet innehåller tvätt- och rengöringsmedel, poler- och skyddsmedel samt alla slags tillbehör. Produkternas prestanda tillfredsställer även den mest entusiastiska bilvårdaren. Genom att välja King Carthur vet du att du får den bästa prestandan och kvaliteten som finns tillgänglig i varje kategori.

SKUMMANDE SNABBFÖRSEGLING - ANVÄNDS MED FOAM LANCE - VI REKOMMENDERAR!

Egenskaper

  • Produkt: Skummande Snabbförsegling King Carthur QuickCoat, 500 ml
  • Användningsområde: Skydd av bilens yttre delar vid tvätt
  • Förpackning: Plastflaska med kork
  • Storlek: 500 ml
  • Hållbarhet: Upptill 2 månader
  • Åtgång: Räcker upptill 20 användningar
  • Passar alla ytor
  • Lämnar ett skyddande keramiskt lager på ytan
  • Exceptionellt koncentrerad formula
  • Mycket utspädbar
  • Biologiskt nedbrytbar

Autodudes snabbmanual

AUTODUDE TIPSAR: Testa dig fram till din egna optimala spädning. Det behöver inte vara någon raketforskning! Börja med en mild inställning och testa på en liten yta och se vad som funkar för dig. Blev blandningen för koncentrerad så skruva lite på spädningsskruven. Du kan hälla i koncentrat direkt i behållaren och prova dig sedan fram till en blandning som funkar för dig, vi rekommenderar dock att späda ut just QuickCoat i behållaren för att ha lite bättre kontroll på hur mycket medel som går åt första gångerna. Tänk på att QuickCoat inte alls ska vara lika tjockt skum som med förtvättsmedel, ett tunt skumtäcke räcker!

QuickCoat kan appliceras med antingen en foam lance eller skumspruta. Använd 50-100 ml (3 - 6 korkar) medel för att försegla bilen första gången, sedan för underhållstvätt så räcker 20-50 ml (ca 1-3 korkar). För maximalt skum rekommenderar vi att använda foam lance.

Foam lance: Häll i anvisad mängd medel i behållaren och fyll upp med vatten. Applicera ett tunt QuickCoat-skumtäcke på ytan. Låt det verka 1-5 minuter och skölj sedan noga av innan skummet har börjat torka.

Skumspruta / tryckspruta: Häll i medel i behållaren och fyll upp med vatten. Applicera ett tunt QuickCoat lager på ytan. Låt det verka 1-5 minuter och skölj sedan noga av innan skummet har börjat torka.

Tips2: Köp gärna till en extra behållare till din foam lance för QuickCoat, så slipper du blanda medlet med förtvättsmedel!

Applicera ej i direkt solljus eller på varm lack. Förvaras frostfritt.

Information om varningsetikett:
H315
Irriterar huden.
H318
Orsakar allvarliga ögonskador.

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 299 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.